| Motica a întrebat:

Salut.
Azi și de vreo 5 6 zile eu și iubita mea ne atingem părțile genitale una de alta, eu mai frec capul pensiului de partea sensibila a ei, nu am băgat deloc pensiul inauntru și nici nu am ejaculat sau simțit ca a curs lichid preejaculator pe vagin, a stat doar deasupra și cu un picior peste mine când făceam lucrurile astea. Ar fi vreo șansă să rămână însărcinată? Este în zilele de ovulație mai exact in a 4 și mai sunt încă 4 și după ce am masturbat-o cu mana pana nu a mai putut în locul sensibil a zis ca o doare în zona abdomenului în dreaptă și după ce s-a ridicat a amețit și după i-a fost puțin rău.
De ce?

14 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu este deloc insarcinata, dar nu va mai jucati cu asa ceva, relatiile sexuale sunt un cadou dat de Dumnezeu omului dar cu o conditie, sa fie facute numai in cadrul căsatoriei, adica daca voi nu sunteti casatoriti deloc nu aveti acest drept care le este dat exclusiv persoanelor casatorite, ce varste aveti voi?

| dullcat a răspuns:

De cate ori ai de gand sa tot repeti?

| Motica explică (pentru dullcat):

Pai iti dai seama ca am o frica caut și părerea altora, m-am stresat azi cât nu m-am stresat de când trăiesc, iubita mea nu are semne ca ar avea ceva e normala doar ca aseară după ce am atins-o mai mult pana chiar nu mai putea o durea într-o parte după a ametito când s-a ridicat și i-a fost puțin rău, zi mi părerea și la asta și nu mai repet nimic

| dullcat a răspuns (pentru Motica):

Parerea altora care habar nu au de educatie sexuala? Ti-am trimis niste linkuri cu informatii confirmate de medici. Daca nu ai incredere in ele e nasol. Apoi, oare nu crezi ca trebuia sa te stresezi inainte? Degeaba o faci dupa.Renuntati la astfel de distractii daca nu intelegeti cum functioneaza. Apropo, spermatozoizii traiesc pana la 3-5 zile, asadar sansele cele mai mari de sarcina exista cu atat inainte de ovulatie cat si in ziua cu pricina.Bafta.

Da tu zici ca exista dar eu nu am ejaculat inauntru ei nici în afara pe lângă vagin
Și după ce am ejaculat nu am mai atins cu pensiul vaginul și nici cu mana sa o penetrez în vagin, după părerea ta ar fi șanse sau nu sa fi intrat lichid dacă ea e încă virgina

Mi-e greu sa cred ca in astea 5-6 zile nu a existat lichid preejaculator.Dar mna, faceti cum stiti.Cati ani aveti?

Vreau sa rămână anonim, dar după părerea ta ar exista șansă să fi ajuns spermă prin lichid preejaculator în vagin dacă eu doar am frecat de labii și doar atat

Și zici ca spermatozoizi trăiesc 3 5 zile dar ei dacă au fost pe buzele pas..ci știu ca la aer mor și mai ales din lichid preejaculator, ea a stat doar deasupra și cu partea genitala în jos ar fi și mai puține șanse asa?

Anonim este numele, varsta ce treaba are?

17 eu 15 ea

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Motica):

Ea are dereglari hormonale ce nu au legatura cu sexul pe care nu l ai facut si nici cu masturbarea, de la masturbare nu ramane nicio femeie gravida, daca ar ramîne vreuna ar fi imediat băgata in cartea recordurilor si premiată cu bani grei.

Oare nu sunteti cam mici pentru astfel de distractii? Ti-ai pus vreodata problema ce se intampla cu iubita daca ramane insarcinata? Imi imaginez ca pe tine te doare undeva, iti continui viata, dar ea?

| siriusblack98 a răspuns:

Salut Motica! Am si eu o intrebare pentru tine:
Daca eu am pus intr o galeata numai nisip, exista vreo sansa ca in respectiva galeata sa se regaseasca lapte?

| KingOoO a răspuns:

Bă, hai sa iti zic cum sta treaba cu femeile chiar daca recunosc: din cauza unor probleme de sanatate cronice sunt si eu virgin la aproape 27 de ani. Cu toate astea, sunt atat de bine informat despre partea asta incat doar astept potentiala partenera.
Care se pare ca nu mai apare.

Cat despre treaba ta, bă, fii atent:
Ca sa lasi o femeie insărcinata trebuie sa ejaculezi sperma inauntru dupa cum urmeaza:
- daca fata e in perioada de ovulatie (fertila) are sanse de 75%, adica foarte mari
- daca fata nu este in perioada fertila, sansele sunt undeva la 25%, destul de semnificative
- daca fata este in perioada nefertila (acea perioada scurta) sansele sunt undeva de 5-7%, destul de mici, dar putin riscant.

*Fata poate ramane insarcinata si daca ajunge lochid preejaculator adanc in interiorul vaginului. Doar daca exista sansa ca acesta sa contina spermatozoizi*.

In rest poti sa o handralesti si cu ciocanul inauntru de 1 milion de ori, ca daca nu ejaculezi nu este nici o problema.