| BomBonela a întrebat:

Salut, azi trebuie sa es cu prietenul meu in oras dar m-am certat cu tata si el nu-mi mai da voie pentru ca am venit tirziu acasa, ce sa fac? AJUTATI-MA PLEASE dar numai decit trebuie sa ma vad cu el(prietenul meu), Funda si Vot

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai venit tarziu acasa si te ai mai si certat cu el, cerei scuze spune-i ca nu se va mai repeta[joaca si tu un pic de teatru in fata lui]poate te va lasa pana la urma

| RimePeHartie a răspuns:

Fugi de acasa. asta as face eu. incearca sa vb cu tatal tau si promite-i ca nu o sa se mai intample ca vi devreme acasa si chestii d'astea. Roaga'l si u frumosss, pana la urma un tata nu prea poate refuza o rugaminte frumoasa de la fata lui. Succes

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Pai nu prea ai ce face si daca prietenul tau te iubeste nu se v-a supara pe tine te va intelegewinking

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Lool inseamna ca nu prea e de acord cu relatia voastra. prietenul tau a venit la tine sa faca cunostinta cu parintii tai? cred ca asta ar fi un lucru important. Asa a fost si la mine iar dupa ce mama l-a cunoscut pe prietenul meu are mai multa incredere sa ma lase cu el pana mai tarziu etc. baftawinking

| zob79 a răspuns:

Pune si tu o prietena sa te sune(vorbeste cu ea tare, sa auda si tatal tau) si sa te invite pe la ea, fiindca i s-a intimplat ceva important si tb sa-ti spuna happy Daca taica-tu are in continuare banuieli, poti sa i-o dai pe prietena, ca sa confirme big grin

| BomBonela explică:

Nu pot sa-i mai spun ca nu se va repeta pentru s-a mai intimplat ca am intirziat, stie ca ma intilnsc cu prietenul meu si nu stiu de ce procedeaza asa, si inca ceva imi spune deseori : chiar trebuie in fiecare zi sa va vedeti : oo Doamne m-am saturat

| deutzabombik a răspuns:

Pai incearca sa chemi o prietena si ea sa ii spuna tatalui tau ca a venit sa te ia ca sa o ajuti cxu treburile prin casa si poate tatal tau te va lasa

| Allyna_5364 a răspuns:

Buna! situatia e putin complicatahee hee.dar daca ii explici prietenului tau poate te intelege si iesiti maine...sau daca u vrei sa iesi in seara aceasta. spune-i tatalui tau cat de important e pentru tine sa iesi in aceasta seara.winking

P.S Daca tatal tau stie de relatia voastra vb cu prietenul tau sa "te ceara "de acasa.:*...
daca reusesti distractie placuta.:*

funditZZZa.