| Ancavvvb a întrebat:

Azi un prieten ma invitat la o plimbare doar noi doi. Am acceptat iar la final ne-am asezat pe o banca iar el a marturisit ce sentimente are fata de mn si a vrut sa ma sarute iar eu am refuzat instinctiv nu am vrut iar acum cred ca e suparat iar eu nici nu pot dormi(si eu il iubeam) Ce sa fac

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Te sfatuiesc ca tu sa-l cauti cat mai urgent pentru a-i comunica ca doresti sa va intalniti si sa-l saruti fara menajamente din prima clipa a revederii. Procedand astfel vei scapa de "chinul" de a-i mai prezenta explicatii probabil penibile. Succes!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il saruti la a doua intalnire. Daca va mai fi.Suna-l tu si stabiliti o intalnire. Numai sa nu vrea mai mult acum, decat un simplu sarut. Va prinde curaj.

| mihai69 a răspuns:

Îl cauți tu și îi explici simplu că nu e nimic, doar te-ai speriat puțin, fiind luată pe nepregătite.
Mai dă-i o șansă!

| Emilian65 a răspuns:

Sa-ti ceri scuze pentru gestul facut.

| WaterDrop a răspuns:

Ii spui ca a fost un idiot care s`a grabit sa te sarute desi nu era momentul perfect si daca o va face bine data viitoare, il vei lasa.

Daca se supara pe tine doar din faptul ca i`ai refuzat un sarut, nu te place la nivelul la care crezi tu ci doar vroia sa profite de tine.