| Alex00615 a întrebat:

Salut. Bă, de ce vor fetele băieți toxici, cocalari care să le bată și să le înjure, iar apoi să le și obiectifice văzându-le doar ca pe niște obiecte sexuale? Gen, ele își găsesc foarte ușor iubit, de ce nu caută pe cineva care să le respecte și să le iubească? Și evident că nu mă refer la toate, dar destul de multe exact asta caută și mi se par și complice pentru că încurajează genul ăsta de comportament

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nimeni nu își dorește acest gen de partener.
Acolo există pur și simplu " îndrăgostirea oarbă", fie că și-au făcut iluzii că persoana respectivă se poate schimba, fie persoana respectiva manipulează cum dorește și ba îi dă cu una rece ( o jignire), ba cu una caldă( o invită să îi cunoască părinții) și tot așa.
De multe ori persoanele care tind spre paterneri " toxici" sunt cele care au avut probleme la capitolul relația cu părinții, în cazul multor fete problema a fost în relația cu tatăl = fie acesta era violent, fie de cele mai multe ori absent, fie prezent dar neimplicat, simplu.
Așa că întrebarea ta are un răspuns mult mai profund în spate și poți să cauți și pe google.
Este ușor să judeci ca persoană care privește dinafară, persoana aia toxica= știe să își joace cărțile, iar cealaltă = deși știe că nu este ok pur și simplu nu poate să iasă de acolo, nu este totul atât de simplu.
Da sunt persoane care ies imediat din astfel de relații, dar sunt și oameni care ajung să trăiască așa mult și bine și poate după 12 ani să iasă din relația aia.
Cât despre " ele își găsesc foarte ușor iubit "laughing))
Unul care să le iubească sau care să le folosească doar pentru o aventură?( pentru că asta cred și eu că se găsește foarte ușor).

| Alex00615 explică (pentru Alexia999997777777777777):

Mersi de răspuns. Foarte frumos ai formulat totul, ar trebui să se facă o campanie pentru cazuri de genu și sa primesc consultație psihologica gratuit. Am prietene fete în situații de astea și caut să văd cum le pot apăra de ele în primul rând. Cât despre "își găsesc ușor iubit", trebuie să recunosc că mi-ai dat șah mat aicilaughing))

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Eu am observat că virgini trag asemenea concluzi, daca nu ai avut niciodată o iubita cum te poți exprima despre ele? In principiu virgini vor una fotomodel ei fiind urâți și frustrați, misogini, incep, eu nu
Observ așa ceva

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Incel

| dullcat a răspuns:

Fetele respective au probleme acasa si in subconstient, fara sa isi dea seama, cauta aceleasi relatii toxice.

| Sofer a răspuns:

Nu prea suporta fetele băieți cicălitori.

| Hyperion7 a răspuns:

Din cauza părinților!
Daca relația fetei cu tatăl ei este proasta, fi sigur că și relațiile ei vor fi la fel de proaste!

| Eireann a răspuns:

Pentru ca au impresia gresita (luata din povesti si telenovele) ca ele pot sa il schimbe. Si ca daca stau langa el in momentele grele acel barbat o sa le aprecieze mai mult.

| Sistemulxxl a răspuns:

Ptr ca-s proaste.

| Slv07 a răspuns:

Prefera sa fie sclavele lor dar sa stie ca traiesc cu un baiat care le vor proteja, asta e singura si unica concluzie

| Basarab532 a răspuns:

Pentru ca sunt proaste?!?!?!?