| Lucifer_9785 a întrebat:

Salut
Bai fratilor am si eu nevoie de ajutoru vostru din nou.
Este vorba despre o fata, ea este mai timida, nici eu nu sunt cine stie ce tupeist dar in fine, am incercat sa vb cu ea sa fim impreuna dar nu a mers, si stabilisem ca sa iesim undeva sa ne cunoastem mai bine, ea a zis ca da dar acum nu stiu nu mai zice nimic, acum eu mai vorbesc cu ea pe mess cand intra, o fac sa rada dar nu stiu ce sa fac sa pot sa o scot pe afara ca ea sta mai mult in casa sau nu iese cu noi in gasca, si ma gandeam ca poate imi puteti sa imi dati niste sfaturi in legatura cu asta, mersi anticipat cine da raspunsul cel mai bun primeste >>>fundita:::

6 răspunsuri:
| MitroiBogdan a răspuns:

Uite o idee dstul de nebuneasca incat poate chiar sa mearga: invit-o in oras.Eu asa zic ca va merge. A si nu iti aduce gasca un prieten sau mai stiu eu ce, nu fara din astea, ii spui sa iesi cu ea si mergei undeva cu ea
la o cofetarie terasa bar unde vrei tu si vorbesti numai despre ea si astfel ii castigi increderea, altceva nu stiu da sigur va merge

Răspuns utilizator avertizat
| flory13 a răspuns:

Fa rost de nr ei. si suno si invit-o din nou la o alta intalnire. probabil crede ca ai glumit in legatura cu prima invitatie.
fetele timide sunt mult mai sceptice in legatura cu toata lumea (analizeaza totul ) si nu prea au incredere in nimeni si nimic.
fa-o sa inteleaga ca nu te joci cu ea si restul o sa decurga de la sine.
succes happy

| Lucifer_9785 explică:

Da toate raspunsurile voastre pana acum sunt interesante dar de putin ajutor. am incercat faza cu spusu in fata dar nu a mers. mai astept niste raspunsuri daca se poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa gasca ma toti santeti tot cu gasti iesi numa tu cu ia fara gasca ca dora nu tia tine gasca lumanarea... probabil alai motivu ca nu vrea sa iasa cu tine cai si gasca gandeste si u putin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i totul in fata