Sunt o gramada de oameni cu aceasta asa-zisa problema care, de fapt, nu reprezinta nimic anormal. Fie ca ai penisul curbat spre stanga, spre dreapta sau perfect drept, poti intretine relatii sexuale normal.
Asta cam asa e... Dar prietena mea fiind virgina, mna. Sper sa nu împiedice asta cu nimic.
NU vad nici o relevanta in cazul virginitatii ei. Ce treaba are virginitatea ei cu forma penisului tau? Cred mai degraba ca problema este virginitatea ta, daca iti este teama de sexul cu penetrare.
Nu e o "teama ", vreau doar sa fiu sigur ca asta nu încurcă cu nimic și nu aș vrea să se simtă ea incomod i
Nu o incurca cu absolut nimic. Daca nu vrei sa-ti vada curbura nu stiu cum trageti perdelele. I-o arati a doua zi si ii zici ca e din cauza ei .
Daca sunteti virgini e important sa fiti relaxati si sa faceti petting ca sa va incalziti inainte de actiune. Daca intra mai greu si daca o sa apara dureri, sange, nu e din cauza ta. Folositi lubrifiant ca sa alunece mai usor si fii delicat.
Daca o sa fie un fas, cu dureri prea mari o luati de la capat a doua sau a treia zi. Practica te face maestru.
Nu e o curbură exagerata cum crezi tu nu îmi e rușine, stai calma
Mi s-a parut ca esti prea ingrijorat.
Seth sa stii ca e nume de baiat. Al treilea fiu a lu' Adam si Eva. In mitologia egipteana Seth e zeul desertului si furtunilor, rau si violent. In mitologia greaca e baiat bun .
Mi-a corectat tastatura, sorry
Și nu știu... Asta pentru ea ar fi ok, sau s-ar simți ciudat. Pnm cred ca se mai indreapta când are loc penetrarea doar nu rămâne fixată asa
Ești sigur?
Daca e mai curbat poate se freaca mai bine de vagin. Te-ai gandit la avantaje?