Fetele mereu cauta ceva mai bun, fii pregătit de viata, ele sunt hipergame, mereu alegând un mascul mai bun, nu poți sa ai încredere, dacă ai ești fraier
Online-ul ăsta poate fi înșelător. Unii se joacă ca pe un joc de calculator. E foarte posibil să nu însemne nimic.
Sfatul meu e să continui discuțiile cu ea pe contul ăla fals și vezi până unde e dispusă să meargă.
E posibil ca pentru ea să fie o joacă fără nici o semnificație, sau dimpotrivă.
Eu aș continua. Cel puțin de curiozitate.
Ce inseamna "iubita mea"? Poate ca ea nu se considera iubita ta. Deci, posi sa continui sa fii prieten cu ea.
Si tu de ce faci asa ceva? Cine te pune sa iti contactezi iubita de pe conturi false?)
O fată sau femeie PRIMEȘTE zilnic 30 - 50 de mesaje cum ai dat tu a 2 oară.
Ea le spune la TOȚI că e singură și conversează cu ei - ATENȚIE - în același timp.
CITEȘTE BINE ce RECORDURI scriu mai jos făcute de nevasta mea pe un site de matrimoniale
- RECORDUL de primit mesaje zilnic era sâmbătă și duminică cu 70 - 80 de mesaje zilnic. În restul zilelor primea 30 - 50 de mesaje zilnic
- RECORDUL de conversat în același timp cu bărbați era cu MINIM 10 care le spunea la toți că e DIVORȚATĂ și că vrea să își refacă viața cu ei.
- RECORDUL de primit mesaje la pusul unor poze - peste 150 de mesaje în ziua când a pus pozele alea
DECI - așa face și prietena ta cu alții care îi dau mesaje zilnic - le spune că e singură
TU asta poți să faci - să cauți alta că pentru aia NU ești decât - UN MESAJ - din 30 - 50 de mesaje pe care le primește ZILNIC de la băieți ca tine.
Vorbește cu ia poate ia are de gând sa se despartă de tine sau poate nu ii convine ceva la tine întreabă indirect ce simte pentru tine cum se simte cu tine și afli exact ce gândește