| STEFANXxX a întrebat:

Salut baieti.Am si eu o problema.Atunci cand ma trezesc in fiecare dimineata sunt excitat.De unde? Si din cauza nu prea pot dormi. Spuneti-mi de la ce e asta?

Răspuns Câştigător
| GoguSteriade a răspuns:

Te trezesti cu penisul erect? E ceva normal, nu e neaparat din cauza viselor, dar corpul tau se trezeste cu ceva timp inainte sa te trezesti tu, efectiv, si incearca toate organele ca sa se asigure de buna functionare.

10 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Pubertate! Se numeste pubertate si este ceva noormal pentru varsta pe care o ai! Cu siguranta ai mai multe simptome la trezire dar ti a fost rusine sa le spui! Stai linistit nu este nimic anormal cu tine ci doar treci prin Pubertate pur si simplu si cu asta basta ok? Pacat ca esti luat in ras! Incearca sa faci mult sport miscare multa seara cand te duci la culcare fara vizionarea filemlor erotice. incearca sa eviti cofeina, cacao., ok?

| Onn3 a răspuns:

Fa si tu laba ca-ti trece, cred ca nu ai mai avut relatii sexuale de multi si d'aia.Dar e normal ca in unele dimineti sa te trezesti excitat dar nu tot timpu.

| STEFANXxX explică (pentru Onn3):

Stii,eu deja de 14 ani nu am relatii sexualelaughing dar ar trebui.

| BeautifulMind a răspuns (pentru STEFANXxX):

Si tu chiar vrei sa credem ca tu nu mai faci sex/dragoste de 14ani?! eu una nu cred..numai in cazul in care esti bonlav psihic, in fine, oricum eu una nu te cred, stiu ca poate nu conteaza asta pentru tine

| Axz_axn_1978 a răspuns (pentru BeautifulMind):

Mai exista si baieti cuminti pesemne ca tu te invarti in alt anturaj

| BeautifulMind a răspuns (pentru Axz_axn_1978):

Nu este vorba de cumintenie, ci de faptul, ca totusi, pana la urma este o necesitate, si nu invart deloc in acelasi anturaj, stiu un baiat care si el este abstinent, dar totisi ''14 ani'', ia gandeste-te si tu putin nu iti bate asa la ochi?! si uite la ce duce abstinenta: Înlipsa unei vieţi intime echilibrate, apar probleme hormonale, dar mai ales emoţionale: depresii, nevroze, nelinişte. Persoanele care nu au raporturi se­xuale regulat pot suferi dezechilibre în plan hormonal şi metabolic. O pauză mai mare de şase luni-un an nu este indicată. Abstinenţii sunt mai pre­dispuşi atacurilor de panică, depresiei, problemelor de atenţie şi concentrare, spun psihologii. „Actul sexual duce la eliberarea unor hormoni care vă ajută să vă simţiţi bine. Când viaţa intimă nu se suprapune cu ceea ce vă doriţi, apar frustrările, nevrozele. Totuşi, atunci când abstinenţa este liber consimţită sau edu­caţională, apar mai pu­ţine probleme în plan psihic".

| Axz_axn_1978 a răspuns (pentru BeautifulMind):

La 14 ani il consideri capabil sa isi asume anumite riscuri?
Te-ai gandit ca poate nici dezvoltat nu este?
Ia frumos si baga in google "sexul la 14 ani" si vei gasi pe diferite forumuri ce se poate intampla si ceea ce ai zis tu este perfect corect dar pentru persoanele adulte nu pentru minori.,, are doar 14 ani..nici dezvoltat nu estelaughing

| BeautifulMind a răspuns (pentru Axz_axn_1978):

Pfff...nu am fost atenta, nu am stiut ca are 14 ani laughing scuzebig grin

| sebysebyca a răspuns:

De la fasole prajite cu mamaliga ti se trage! daca ti se mai intampla, leag-o strans cu o sfoara si las-o asa!