Nu este igienic sa umbli fara chiloti.
Daca colegul tau rade de tine, tu chiar nu esti capabil sa judeci?
Ia-ti chiloti diferiti, nu boxeri, dar nu poti sa umbli cu fundul gol in pantaloni, ca urinezi pe ei, si apoi, nu-i igienic si nici normal sa umbli fara chiloti.
Stai linistita fata mea ca nu ma piș pe mine fac baie zilnic si prtn meu nu rade de mine imi e ca un frate ne stim de mici si mu te am intrebat pe tine, stay chill nu te mai strofoca atat. Si nu suport chilotii ca nu sunt bosorog, poate tu nu judeci. Mai treci putin la scoala si dupa putem avea o convorbire adecvata
Șumudică nu poarta chiloti
Taci dreacu
Esti foarte amuzant frate tine o tot asa
Are 17 cm dar se vedea mare rau cand mi s-a sculat atunci. Tu porti boxeri?
Da, stiu, toti o aveti de 17 cm cand o masurati de la gaura fundului dar inrealitate este de 10-12cm.
La fel ca romana ta, ba da cum se face ca tu sa stii totu? La toti le raspunzi tu ***
Da, tocmai din motivul asta. Sa nu se vada anaconda.
Sunt femeia in toata firea si stiu ce minciuni spun copilasii.
Ma rog, iti furi singur caciula, cand dai chilotul jos si raman numai ujumatate din cm cu care te lauzi.
Acum câteva zile parca ziceai ca o ai de 14 a crescut intr-o săptămână?
Ai patit? ma simt mai bine acum ca nu sunt singurul care o are de 12
Nu conteaza marimea dar oricum se vede cand se scoala
Daca esti femeie in toata firea eu zic sa iti vezi de pruncii tai
Baitel, pruncii mei au cate 30 de ani
Dar sunt aici cu alt scop, sa va ajut si sa educ, pe cei astia care acum va dau tuliele la nas si umblati fara chiloti, neavand habar de igiena personala.
Acum am vazut ca am scris gresit. Are 14 nu 17 sczzz
Teor bârfi de gelozie ca la ei le e mică
Pai port si blugi dar si pantaloni de trening dar tot se vede, oricum mersi de sfat. Si tu faci ca mine?(intreb si eu de curiozitate )
Hei stai linistit, e ceva normal, tuturor li se intampla nu e ceva de domeniul fantasticului cat sa fie interesant de barfa
Dar vor rade
Va tine putin chestia asta probabil, oricarui baiat i se intampla pana la urma si daca rad de tine intreaba i ce, tie nu ti se intampla de razi?
beausingurlamasamea întreabă: