| Anonimboy111 a întrebat:

Salut baieti, astazi cand am fost la scoala nu mi-am mai luat boxeri pe mine fiindca prietenul meu cel mai bun care imi e ca un frate si sunt cu el in clasa, cu el stau in fiecare zi pe afara. El mi-a zis ca lui ii place mai mult fara ca se simte mai lejer. Si astazi am decis sa nu mai port nici eu. M-am simtit mult mai bine fara boxeri pe mine. Dar azi cand am iesit afara cu prietenul de care v-am zis sa imi iau ceva de la magazinul scolii am vazut o fata mai frumoasa si e bine facuta. Mie mi s-a sculat si n-am observat prietenul meu mi-a zis, iar dupa mi-am dat seama de ce se uitau toti la mine si am mers la toaleta scolii si nu se mai culca orice ii faceam, iar prietenul meu mi-a zis sa ma bag intr-un veceu si sa ma masturbez, am facut si nu mai era sculata. M-am panicat de mor, nu stiam ca mi se va vedea asa de rau daca nu port boxeri. Nici nu prea vreau sa port boxeri si nici nu cred ca voi mai purta. Imi e rusine maine la scoala ca eu cred ca ma vor barfi toti ca mie mi s-a sculat. Va rog ajutati-ma nu stiu ce sa fac. Dau funda celui mai bun raspuns

27 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Doar pantalonii mai stau in calea libertatii totale.

| LoveSleep a răspuns (pentru ania):

Usor, perversa mica.

| Anonimboy111 explică (pentru ania):

Am zis taaaaaci!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este igienic sa umbli fara chiloti.
Daca colegul tau rade de tine, tu chiar nu esti capabil sa judeci?
Ia-ti chiloti diferiti, nu boxeri, dar nu poti sa umbli cu fundul gol in pantaloni, ca urinezi pe ei, si apoi, nu-i igienic si nici normal sa umbli fara chiloti.

| Anonimboy111 explică (pentru Violleta2022):

Stai linistita fata mea ca nu ma piș pe mine fac baie zilnic si prtn meu nu rade de mine imi e ca un frate ne stim de mici si mu te am intrebat pe tine, stay chill nu te mai strofoca atat. Si nu suport chilotii ca nu sunt bosorog, poate tu nu judeci. Mai treci putin la scoala si dupa putem avea o convorbire adecvata

| kopotoru a răspuns (pentru Violleta2022):

Șumudică nu poarta chiloti

| Anonimboy111 explică (pentru kopotoru):

Taci dreacu

| mihai69 a răspuns:

Data viitoare leagă-ți-o de picior!

| Anonimboy111 explică (pentru mihai69):

Esti foarte amuzant frate tine o tot asa

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si ce ai mai putea sa faci? Nimic.
O sa ramana doar o asa zisa... amintire.

| CIaudiu a răspuns:

Pai si o ai mare? Macar sa te barfeasca de bine. ≈))

| Anonimboy111 explică (pentru CIaudiu):

Are 17 cm dar se vedea mare rau cand mi s-a sculat atunci. Tu porti boxeri?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Da, stiu, toti o aveti de 17 cm cand o masurati de la gaura fundului laughing dar inrealitate este de 10-12cm.

La fel ca romana ta, ba da cum se face ca tu sa stii totu? La toti le raspunzi tu ***

| CIaudiu a răspuns (pentru Anonimboy111):

Da, tocmai din motivul asta. Sa nu se vada anaconda.

Sunt femeia in toata firea si stiu ce minciuni spun copilasii.
Ma rog, iti furi singur caciula, cand dai chilotul jos si raman numai ujumatate din cm cu care te lauzi.

| Vasile2003 a răspuns (pentru Anonimboy111):

Acum câteva zile parca ziceai ca o ai de 14 rolling on the floor a crescut intr-o săptămână? rolling on the floor

| antrebarisiraspunsuri a răspuns (pentru Violleta2022):

Ai patit? laughing ma simt mai bine acum ca nu sunt singurul care o are de 12

| Anonimboy111 explică (pentru antrebarisiraspunsuri):

Nu conteaza marimea dar oricum se vede cand se scoala

Daca esti femeie in toata firea eu zic sa iti vezi de pruncii tai

Baitel, pruncii mei au cate 30 de ani laughing
Dar sunt aici cu alt scop, sa va ajut si sa educ, pe cei astia care acum va dau tuliele la nas si umblati fara chiloti, neavand habar de igiena personala.

| Anonimboy111 explică (pentru Anonimboy111):

Acum am vazut ca am scris gresit. Are 14 nu 17 sczzz

| DavidIron a răspuns (pentru Anonimboy111):

Teor bârfi de gelozie ca la ei le e mică laughing

| Anonimboy111 explică:

Pai port si blugi dar si pantaloni de trening dar tot se vede, oricum mersi de sfat. Si tu faci ca mine?(intreb si eu de curiozitate laughing )

| Genevaaa a răspuns:

Hei stai linistit, e ceva normal, tuturor li se intampla nu e ceva de domeniul fantasticului cat sa fie interesant de barfa

| Anonimboy111 explică (pentru Genevaaa):

Dar vor rade

| Genevaaa a răspuns (pentru Anonimboy111):

Va tine putin chestia asta probabil, oricarui baiat i se intampla pana la urma si daca rad de tine intreaba i ce, tie nu ti se intampla de razi?