Pe mine personal, sa nu fie CURVA(ca majoritatea),sa fie imbracata decent(nu cele mai "sofisticate" decolteuri, cele mai mulate haine,etc), sa stie sa vorbeasca cu mine(adica sa intre in comvorbire cu mine, sa vorbeasca frumos, sa nu injure, etc).
Ar Trebui Sa Vorbeasca Frumos. Daca Am O Problema Marjora Sa Ma Ajute Moral... cum Zice Daassh Sa Nu Fie Curva Si Sa Nu aiba CEle mai sofisticate decolteuri sa sa Fie Finuta Si cam Atat...
Sa aiba aceleas pareri cu mine, sa fie o fata cat de cat simpla dar totusi nici prea simpla, cele care sunt prea simple sau prea sofisticate nu prea imi plac mie, altor baieti le plac, depinde de fiecare, suntem diferiti ca si voi fetele. Apoi sa nu fie "curva" sau curva deabinelea, adica sa nu urmaresaca cv, bani, popularitate etc. Iar cel mai imp sa stiu ca ma place mult cel putin. de preferat sa ma iubeasca, dar sa fie adevarata acea dragoste sau simpatie pentru inceput. Dc? pentru ca imi ofera siguranta relatiei, stiu ca e a mea, ca nu o sa am surprize neplacute in viitor gen: simt ca nu merge relatia sau cv de genul, o scuza pentru a masca alte motive.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzz
Sa termine cu minciuni(conteaza doar sufletul) si nu mi-ar pasa de ea fiind urat si neavand bani.
Clodmod întreabă: