Daca voi doi va intelege ti este tot ce conteaza, numai conteaza cum arată, păcat ca îi interzici sa poarte tocuri, tocul inalt face piciorul frumos si orice femeie care poarta pantofi cu toc e senzatională. De ce nu o placi cand e pe tocuri?
Nu am zis ca nu îmi place. Doar ca o sa fie mai înaltă decât mine, si eu o sa fiu mai mic . Dar oricum ai dreptate
Multumesc pentru fundă, si asa ca sfat, ori de cîte ori va sta pe tocuri prietena ta fa i un masaj la picioare cand ajunge acasa că sigur o dor picioarele si va aprecia sa vada ca o rasfeți, ce varsta ai tu? Dar ea?
Dar dacă ar avea cam un sfert de metru mai mult ca tine, cocoșată, cu fața strâmbă, cu 6 degete la mâna stângă și 3 degete la mâna dreaptă, cum ar fi, dacă tu ai iubi-o chiar și așa și ea te-ar iubi pe tine?
Nu sunt complexat deloc. Doar pentru că folosesti niște cuvinte premium asta nu inseamna că o să mă faci să plâng pentru un comentariu ca acesta
Nu cred ca inaltimea conteaza. Eu tot sunt cu cativa centimetrii mai josuta decat prietenul meu, nu cu mult. Si nici pe mine, nici pe el nu a parut sa ne deranjeze niciodata.Stiu cupluri unde ea e mai inalta si am vazut ca nu e o problema.
Aici conteaza cu ce te simti tu confortabil, cum vrei tu ca ea sa arata si viceversa. Eu deloc nu port tocuri, deci nu e nici un impediment.Dar daca as purta, tot nu cred ca ar fi.