| 1AldeaEric5518 a întrebat:

Salut baieti, prietena mea vrea sa facem sex, dar eu sunt virgin și am putin emoții, ea nu mai este. Câteva sfaturi?

Răspuns Câştigător
| SharpEagle a răspuns:

Ai emotii pentru ca ai anumite asteptari. Incearca sa nu le mai ai. Doar lasa-te dus de moment, nu te gandi la nimic altceva decat la ceea ce vezi si faci in acele clipe.
N-o sa te doara, n-o sa o doara, nu te astepta ca trebuie sa faci in asa sa-i placa din primele rapoarte, desi eu cred ca o sa-i placa. Priveste lucrurile ca pe o etapa, una normala si inevitabila. Bucurati-va de moment, faceti treaba cu tandrete, cu dragoste si-atat, fara alte "strings attached".
Stati sub patura goi si jucati-va, vorbiti-va, atingeti-va si cand simtiti ca v-a luat valul, pune-ti o guma* pe "pitic" si bang, bang. Daca-ti vine prea repede sa ejaculezi, incearca sa te opresti putin din miscari, ca sa treaca starea. Daca nu si nu, atunci aia e, ejaculezi (o sa inveti soon cum sa te controlezi mai bine), faci o pauza, mancati o prajitura, beti un suc, va uitati la un clip si reluati cand aveti chef.

* guma pe "pitic" inseamna prezervativ, da? laughing

5 răspunsuri:
| dannyel86 a răspuns:

In primul rand, trebuie sa discutati despre asta. :)
In al doilea rand, daca nu mai e virgina, ea stie ce are de facut si te poate ajuta sa depasesti momentul si chiar sa va simtiti bine impreuna.

"Trebuie să știi că prima dată nu va fi ca in filme, de aceea e bine să nu ai așteptări foarte ridicate, indiferent cât de multe crezi că știi în teorie. Ca aproape orice lucru pe care nu îl experimentezi înainte, nici sexul nu este la fel de bun la început decât cum va fi după ce capeți experiență. Dacă ești sincer cu partenera ta, dezvăluindu-i că ești virgin (indiferent dacă și ea este sau nu) atunci nu trebuie să te preocupi așa de mult încât să uiți să te bucuri de momentul în sine, chiar dacă vor fi și mici stângăcii, absolut normale de altfel. Cu timpul, după ce începeți să vă cunoașteți și să știți ce vă place și ce nu, veți avea parte de experiențe sexuale mai satisfăcătoare."
https://www.planificaneprevazutul.ro

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce emoții ai?

| Violleta2022 a răspuns:

Cumpara cateva prezervative cu masura corecta a penisului tau si bucurat-va de sex protejat!
Oricum, prima partida va dura cateva secunde si vei termina rapid, de aceea iti spun ca musai trebuie sa ai prezervativ, ca nu te vei putea abtine.
Totusi, inainte de sexul cu penetrare trebuie sa-i faci fetei un PRELUDIU bun, ca sa fie umezita si excitata, sa poti intra usor si sa va bucurati amandoi de sex.

| mgtow a răspuns:

Las-o sa isi faca treaba cu tine dupa inveti

| ania a răspuns:

Ai fi mai fercit daca ai face sex doar dupa casatorie. Daca va iubiti oa-o de nevasta inainte.