Aha... ai ratat nu unul... ci mai multe aspecte.
In primul rand bucura-te ca ai avut o relatie, ca sunt altii care poate toata viata nu au avut una.
In al doilea rand acea... ultima caracterizare, nu as vrea sa o numesc de prost gust (fara suparare), dar lasa alte persoane sa te caracterizeze
Altii nu sunt axati pe viitor sau cum? Pur si simplu, nu s-a intamplat sa ai alte relatii. Ai abia 17 ani, astepta...
Am spus acolo ce mi-au spus alti oameni cu 20-30 de ani mai mari ca mine
Nu ma laud, nu imi sta în fire, fiecare e în felul lui
Nu m-am dat niciodată victima, imi asum
"Oare sa fie pentru ca sunt un băiat la locul lui si sunt cu bun simț"
De cele mai multe ori cei care se considera asa, doar se alinta. De fapt sunt niste fatalai. De aceea evita fetele/femeile sa se combine cu ei.
Ok...multumesc frumos
Total pe lângă ce zici tu. Dacă e o realitate și omul chiar e cu bun simț ( ca asta se poate vedea și cu ochiul liber din prisma lui) de ce să nu o zică? Oamenii care sunt asa nu se alinta sau s-ar da victime cum cred alții. Și la faza cu fătălăii te contrazic total, bunul simt nu reprezintă slăbiciune și cei care îl au oricât de modești ar fi ei... eu zic că își pot permite sa se "laude" puțin acolo deoarece în zilele noastre bunul simt este "marfă" rară. Uite eu de ex nu cred ca ma poți numi fătălău. Lucrez în armată, am fost în Afganistan, am făcut la 20 și ceva de ani ceea ce alții vad doar în filme sau în jocuri și am văzut și am trait chestii de as putea scrie o carte
Nu trebuie sa te compari cu alții. Unii se maturizează mai devreme alții mai târziu, abia de acum înainte o sa începi sa ai relații, e în regula sa fi prieten cu fetele la vârsta asta, asa o sa le înțelegi mai bine, capeți experienta în timp