anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut baieti si fete, am si eu o problema si nu o pot rezolva, este ceva mai personal.
Am avut prima iubita la 13 ani..am stat cu ea 2 ani si era o relatie la distanta de 200 km, ei bine m-am dus la ea, am stat cu ea o saptamana intreaga, na eram indragostit grav de ea si ea de mine, fluturi in stomac, gelozie etc.
Ei bine la 15 ani m-am despartit de ea fiindca era distanta, nu stiu simteam ca nu-mi mai place de ea si nu mi-a fost greu fara ea, dupa ne-am impacat si iar ne-am despartit din aceeasi cauza...si acum am 17 ani, mi-am facut alta iubita si ne-am despartit la scurt timp..problema este ca nu ma mai pot indragosti de nimeni...si am momente in care imi este dor de fata cu care am stat 2 ani si a trecut mult timp de atunci si tot nu ma pot indragosti de altcineva. Ea are pe altcineva acum si nu ma simt nasol sau ceva, doar imi este dor de ea..si na imi este foarte greu.

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Daca tu esti singur, ea are pe altcineva, atunci gaseste si tu o fata pe care sa o iubesti asa cum il iubeste fosta pa actualul prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acestea vor trece, umple mintea cu ceva, timpul cu activități. Ești la vârsta în care iubirea ne afectează în cel mai serios viata. Dar vei mai iubi.