De obicei, unii o freaca, pentru ca nu prea stiu ce sa faca cu o femeie in pat.
Si la varsta asta te mai masturbezi? Nu mai bine este sa faci sex cu o femeie? Cu lubrifiant sau fara?
Masturbarea are varsta?
E vorba de varsta lui. Cand ar putea sa o bage la inmuiat nu sa stea sa o frece toata ziua. I se urcă la cap.
Barbatii se masturbeaza la orice varsta. Nu toti au noroc de femei care sa aiba libido suficient de mare sa o bage mereu la "inmuiat". In plus, ce fac in delegatii? Merg la curve?
Iti multumesc pentru aceste vorbe de o profunda intelepciune, chiar simteam nevoia sa fiu iluminat si motivat de un expert in ale sexului si un sociolog desavarsit. Iti voi da si funda, ca faci cinste acestui site.
De obicei, unii o freaca, pentru ca nu prea stiu ce sa faca cu o femeie in pat.
Probabil ca ai intentionat sa intrebi daca este indicat sa fie folosit vreun unguent sau o crema care sa faciliteze alunecarea mai usoara a palmei de-a lungul ''batei de baseball'' cu care esti dotat. Si tot probabil, raspunsul adecvat il vei primi de la o alta persoana cu plua circumcizata. Sanatate!
Eu nu folosesc nimic....depinde și cum o freci.Penisul are o piele sensibilă, unele crepe pot avea diferite substanțe ce pot afecta pielea. Am auzit că merge cu șampon/săpun sau salivă, asta e puțin mai ciudat dar totuși.
anonim_4396 întreabă:
RayKzor51 întreabă: