Pai vezi ca sunt si prostituate care iti iau intre 200-300 lei pe ora numai ca trebuie sa te duci tu la ele acasa.
Alea de 100 de euro sunt de lux si fac treaba mult mai buna decat una de 200 de lei dar na nu iti poti sa te duci la alea.Bine si cu 100 sau 150 te poti duce la una pentru un singur numar.
Si nu am cum sa te ajut frate in privinta asta ca vreau sa ma duc si eu intr-o vacanta anul asta.
Mi se pare mult 200-300 lei, mănânc o luna de banii ăștia.
Nu voi f niciodată oricum, degeaba am încredere.
Cum am spus de fiecare dată, e foarte dificil să convingi o femeie.
Băieții cu astfel de întrebări nu duc fetele in pat, un bărbat care știe să cucerească tace și face dar karma celor care își bat joc o să se simtă, la toți s-a simțit și abia atunci se maturizează și zic " cum sa păstrez o singura femeie toată viața " sau in alte cazuri tanjesc după una cuminte pe care au pierdut-o
Țin sa cred că s-a umplut țara de lesbiene, ai văzut că femeile se saruta între ele și când e vorba de un bărbat, parca le ia scârba.
O chemi la tine si de acolo se intampla de la sine. Bineinteles asta daca va cunoasteti deja, sau dupa o intalnire. Intotdeauna e un pretext, sa mancati ceva, sa va uitati la un film, dar si ea stie de ce e acolo la fel ca tine. Mancati/va uitati la film si e un joc treptat in care o iei in brate, bagi un sarut, bagi o mana si aia e, atat de simplu e. Daca refuza invitatia, asta e, urmatoarea. Daca vine dar nu vrea sa faca sex, ii respecti decizia si asta e, urmatoarea. Stiu ca probabil te vor refuza majoritatea ca altfel nu puneai intrebarea asta aici; femeile cel putin in ziua de azi sunt tupeiste si sigur te trageau cateva in pat deja daca era ceva special la tine, dar nu conteaza cate te refuza, conteaza cate spun da. La inceput te vor rani reject-urile, dar te obisnuiesti. Ideea e sa ai *** sa-ti incerci norocul fara frica.
anonim_4396 întreabă:
protopopicitorescovici întreabă: