Atunci se schimba treaba, dragul meu.Inseamna ca te place si, vazandu-te mai timid, a apelat si ea la o prietena mai indrazneata.Bafta!
Cred ca te place, ca doar nu baga asa in cercul lor pe oricine.Sau te place alta si a pus-o pe ea sa te introduca. Daca iti place de ea, incearca sa-i arati ei, nu intregului grup.Nu cumva vezi doar,,in ansamblu,,? Daca te-a introdus la mijloc, s-ar pute sa te fi supus unui test, sa vada cum reactionezi, daca te multumesti cu o lingurita de miere, sau te lacomesti la tot borcanul.
Pai sunt cam timid si nu le-am imbratisat exact cum a zis ea doar mam apropiat putin de ele cu mainile si corpu mai mult ele sau apropiat de mine nu stiu ce sa zic era so ard pe una cu tigara aveam tigara in mana stanga a si nu am bagt ea ingrupul lor am intrat prin intermediul unei prietene
Cine stie o mersi iti dau funda m-ai ajutat cu multe rapspunsuri interesante mersi
Atunci se schimba treaba, dragul meu.Inseamna ca te place si, vazandu-te mai timid, a apelat si ea la o prietena mai indrazneata.Bafta!
E clarrr! te place, mai ales daca tea invitat:X cat despre bunaciunile alea..ai grija sa nu te incerce cand o sa fii cu ea si sa le puna sa te agate..ca pe urma dai din buze
Da ma invitat si pe mine cand sau imbratisat toate nu stiu sa vad ce se mai intampla
Sa ma tii la curentdaca nu in curentai grija sa nu te dai prea tare la ea, decat cand crezi tu ca e a ta 4ever
Ce retardati sunteti voi, baietii! Bunaciuni?! Care fata ar vrea sa auda asa ceva?