Patratelele le obti prin multa munca.
Si nu, numai baieti au patratele exista si fete care au.
Prin multe, multe, multe abdomene, facute la sala, fie acasa.Nu numai patratelele sunt partea vizibila atractiva, ci si bicepsi, tricepsi, umeri, spate, piept.Le lucrezi pe toate simultan, treptat, usor, si vei arata si tu ca prietenii tai mai mari, care si-au muncit corpul.
Mult noroc!
Foarte foarte greu, dupa 6 luni de sala am reusit sa dau burta jos acum am patratele, oblici...de la 90 in talie am ajuns la 75 si acum continui sa fibrez,
Evita paine, dulciurile si alte mancaruri care au grasimi si combina exercitile cardio cu abdomene, nu mergi la sala? nicio problema du-te si alearga 30-40 de minute in ritm mediu sau cum se mai zice 2/4, macar de 2 ori pe saptaman si ultimele 2 minute sprint sustinut.Fa acest program de 3 ori pe saptamana si iti garantez succesul, abdomenul e cea mai dificila si extravaganta zona musculara dar toti stim ca le place doamnelor si nu e greu de satisfacut aceasta dorinta, eu care am crezut ca o sa mor burtos mi-am dovedit ca pot avea un abdomen plat, si TU poti avea patratele!
http://www.youtube.com/watch?v=jyQXQbFH3P0
acesta este programul...
Antrenament intens, si poti consuma orice fel de mancare, numai sa nu aiba grasimi! Bine, ca acum depinde si de organism. Unu gras nu are cum sa faca niciodata un abdomen frumos!
Am un stil de viata care nu imi permite sa dorm toata ziua.nu am facut exercitii pentru asa ceva, doar am muncit.am un fizic OK spun eu.insa pentru patratele, evident trebuie sa faci abdomene.insa trebuie sa te tii de ele in fiecare zi
LeonardRoller întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: