Nu toti! Eu sunt genul de baiat care mai intai ma uit sa vad cum e : De treaba, geloasa, draguta... Dar altii ar iesi cu fete doar pentru ca sunt "bune". Bafta si succes
Bună Mihaela.
În ziua de astăzi, cei mai mulţi băieţi cam doar după sâni şi cur se uită la o fată, nu neeapărat şi la cum este ea, şi de aici se adevereşte că relaţiile acestea nu ţin mai mult de o săptămână, maxim 2.
Există băieţi care nu se uită la sâni etc..ci se uită la fată, să vadă cum este (cuminte, la locul ei, deşteaptă, înţelegătoare etc.), dar nu toţi sunt aşa.
Pe unii băieţi nu-i interesează că fetele cu care sunt împreună are sânii mari etc, pentru că lor nu asta l-e pasă, l-e pasă doar să se iubească şi să ţină cât mai mult unul la celălalt.
Ţi-am spus, în ziua de astăzi mai mult de jumătate din băieţi numai la sânii şi curu fetelor se uită, de ce? Întreabă-i .
Sper că te-am ajutat.
Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98
Buna sunt fata eu cred ca asa fac o mare parte din baieti insa altii mai intai vorbesc cu ea si o iubesc moral!
Funda\/
Pai care si cum...de exemplu pe iubitul meu nu-l intereseaza cum imi sunt sinii, fundul etc. e drept ca sinii mei sunt cam mici, dar asta e..nu ma prea complexez, mai ales cind ma uit cum ii savureaza si-mi face complimente...
Depinde de la băiat la băiat, însă, Mihaela, tu să nu te simţi favorizată/defavorizată de chestia asta.
Dacă unui băiat îi place doar asta la o fată, mai bine lasă-l, va veni altul mai bun, care să te placă pentru ceea ce EŞTI şi nu ceea ce AI.
Şi vei fi mult mai fericită, decât cu cineva care se uită doar la aspectul tău fizic.
Succes. :*
aaaa şi PS: Dacă tu te simţi bine în pielea ta, ai încredere în tine şi îţi place cum araţi, o să-i placă şi LUI.
Da maj is asa dar is si excepti baieti care is m timizi aia ai sa vezi ca nu se uita dupa asta pentru ca nau suficient curaj(sincer asa is si eu mai timid)