| MaestrullCaaars a întrebat:

Salut baieti! Ma numesc George, am 22 de ani și am o problema!
Am fost împreuna cu o fata timp de câteva luni de zile. Ea a fost virgina. Și eu la fel. Ne-am descurcat destul de bine la inceput. Ulterior după câteva dați aveam oarecum probleme cu erecția când voiam sa fac ceva cu ea. După iar nu aveam probleme.
Într-un final ne-am despărțit ca am fost nevoit sa ma mut in alt oraș. Și am aproximativ 2 ani și ceva de când nu am mai făcut sex deloc.
Acum sunt cu o fata la început, gen acum ne cunoaștem. Și îmi este oarecum aiurea sa nu pățesc la fel și cu ea sa-mi pierd erecția. Nu am probleme sau ceva de genul. Cu prezervativul mereu am o problema ca sa spun așa. Penisul meu când este in erecție se decaloteaza complet dar apoi se strânge ca sa spun așa. Ajutați-ma cu ceva sfaturi

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Foloseste prezervativul la toate partidele sexuale si te vei obisnui cu el.
In ce priveste erectia, se intampla tuturor, dar este un subiect mai rusinos, asa ca nu prea sunt mult barbati sa recunoasca.

| Freya1 a răspuns:

Multi băieți fiind la începutul vieti sexuale au probleme cu prezervativele.Incearca sa afli mărimea ta in primul rand si sa iti iei unu potrivit.Cu iubitul meu spre exemplu imi iau alte măsuri de protecție pentru ca desi sa obisnuit într-un final cu ele tot nu e pe deplin in regula.
Plus ca trebuie sa te relaxezi cand ai un act sexual, sa încerci să nu iti mai creezi complexe, sa nu te mai inhibi pentru ca stresul iti poate cauza problema asta.

| alina2k18 a răspuns:

Mantuitorul sa fie cu tinewinking
Amin!