| meinteil a întrebat:

Salut,baietii voi ati avea relatii cu fete de 15-16 ani daca aveti 20 ani sau poate mai mult?
Multi imi spun sa imi fac prietene de varsta aceasta dar nu stiu daca e o idee buna sa nu dau in altele laughing)
Voi ce parere aveti e ok sau nu prea?

23 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Fi serios te pomeni ca esti matur dupa 20 si nu?

| OldSoul a răspuns:

Eu zic ca daca se apropie de 18, merge.
Pot astepta pana la urma sa fie totul legal, important e sa merite.

| Sofer a răspuns:

Eu as zice ca e ok. ca merge mai bine cu vrajeala la ele decat astea de varsta noastra...

| Necunoscut112 a răspuns:

Fa-ti o prietena de varsta ta. De ce ai vreo o relatie cu o copila? Nu e diferenta mare de varsta, dar de la o fata de 15 ani nu poti avea mari pretentii.

Răspuns utilizator avertizat
| Necunoscut112 a răspuns (pentru meinteil):

Ia explica-mi si mie cum vine treaba asta cu materialismul. Toti spuneti ca fetele vor doar bani de la voi. Efectiv ce ti s-a spus de ai tras tu concluzia ca fetele au vrut doar banii tai? Ti se cereau bani sau cum?

| LexiEla a răspuns:

Iti faci o prietena atunci cand iti place de ea cu adevarat, si nu conteaza prea mult ca e cu 5 ani mai mica decat tine. Atunci cand o gasesti, aia e. Daca vrei in special pentru relatii intime, gaseste.ti de varsta ta.

| ruxandraaaaioanaaaa24 a răspuns (pentru meinteil):

Spune-mi si mie cum de vor toate numai bani? Ca eu nu cred asta.

Ia-o ca pe un sfat amical: daca o sa tii cu tot dinadinsul sa ai o parere aiurea despre tine sau sa crezi ca varsta ta e un impediment in a avea o relatie si asa mai departe si sa ai impresia ca stii tu cum sunt toate fetele cand nu ai avut cum sa le cunosti pe toate, atunci nu faci sa iti creezi o stare proasta care e lipsita de un argument solid. Asa ca, incearca sa iei o pauza din a te mai gandi la viata sentimentala, focuseaza-te pe ceea ce iti place sa faci, ceea ce iti da un vibe pozitiv pentru ca o viata avem si nu merita sa ai regrete. P.S: De curiozitate, ti-am citit si unele dintre celelalte intrebari.

Nu te mai gandi unde gresesti. Nu cred ca gresesti nicaieri de fapt. Ideea e sa fii cat mai sigur de tine si de ceea ce ai tu de oferit. Si ma refer la ceea ce ai in suflet, ceea ce ai in cap. Si daca ai intalnit fete materialiste sau care ai senzatia ca gasesc pretexte pentru care sa nu fiti impreuna, asta se intampla pentru ca poate oricum nu erati potriviti unul pentru celalalt sau meriti pe cineva mai bun. Cred ca te va gasi dragostea si fata care sa te inteleaga inainte sa apuci sa iti mai pui intrebari, sa te mai gandesti. Cand va fi sa fie, o sa se intample!

Eu sincer cred ca ar trebui sa fii mai optimist. Negativismul nu ajuta.

Pesimismul in exces te face sa vezi numai raul in orice. Poate daca ai incerca sa gandesti pozitiv, sa vezi frumosul din oameni, din situatiile prin care treci, sa lasi deoparte negativismul, asa ai reusi sa o iei de la capat si sa vezi ca o gandire pozitiva schimba putin datele problemei.

Sa stii ca nu a fi intr-o relatie te face sa vezi binele si frumosul din oameni. Iar pana la urma, totul vine din interior. Oamenii nu trebuie sa fie sursa te de fericire. TU trebuie sa fii cel care se simte bine cu el, care se dezvolta pe plan personal, profesional etc. Sa ai o relatie nu ar trebui sa fie un scop in viata, asa cum mi se pare ca vezi tu lucrurile. Si iti spune asta cineva care nu e foarte departe de situatia pe care o prezinti tu.

| Mădăd26 a răspuns:

De la 17 ani in sus mai merge, nu zic ca pustoaicele de 15, 16 ani nu sunt bune dar ele se schimba odata cu trecerea anilor si isi doresc mult mai multe lucruri decat tine. Plus ca cu una de 15, 16 ani ar fi un pic ciudat sa intretii relatii intime.

| AriKristine a răspuns:

La 15 ani sunt copile laughing macar incearca sa fie diferenta de maxim 3 ani intre voi. adica sa aiba de la 17-18 in sus

| Marionela86 a răspuns:

Nu prea cred incearca sa-ti gasesti o prietena care ti place tie nu una care tio racomanda prietenii