Daca nu o afecteaza cu nimic pe prietena ta taci din gura.ai grija si protejeaza relatia ta si nu te baga in ale altora.sunt baieti mari, se descurca ei
Probabil a luat aia la m**e.singura chestie care e de mentionat aici e ca prietenul tau care sta cu ea e cretin, deoarece se lauda.si eu am tovarasi buni, povestim ce facem cu o fata oarecare dar fetele cu care avem relatii serioase ne privesc.
eu te sfatuiesc sa nu te bagi, deoarece o sa aiba consecinte.ce crezi ca o sa intrebe celalta cand prietena ta o sa ii zica?
Lafel gaandesc si eu! Nu e ceva cu,care sa ma laud ce fac cu prietena mea! Multumesc! Aleg sa tac din gura! Cu asa prietenie cum au ele,mai bine deloc! Prietena mea,chiar tine al ea,se cunosc din copilarie, dar cealalta...a luat-o razna de cand e cu asta, spune intr-una ca il paraseste ca o face sa sufere, dar nu il mai lasa deloc!)E treaba lor, nu a noastra! Inca odata multuemesc!
Hai ca am ochit-o bine! Trei iepuri dintr-o lovitura! I-am zis, i-am aratat ca am incredere in ea, nu o sa spuna, mi-am salvat prietenia, si am si inima impacata!Hhaa!
Dacă nu spui nimic, nu minți; pe de altă parte, dacă e un lucru grav, poate e mai bine să-i spui. Ce-o fi, o fi!
Îi ascunzi ceva care nu privește relația voastră sau pe tine personal. Deci... ceea ce nu știi, nu te afectează. Chiar dacă ea, la rândul ei, ar ascunde ceva despre un prieten de-al tău, dar acel „ceva" n-are nicio legătură cu ea sau cu tine (nu direct - în afara faptului că e ceva legat de un cunoscut comun), chiar crezi că ai suferi mult dacă totuși printr-o întâmplare nefericită ai afla că ea știa și nu ți-a spus? Nu cred. În plus, ai da dovadă de lipsă de sensibilitate dacă nu i-ai înțelege dilema și nu i-ai ierta „tăinuirea"; doar ții la ea, nu?
Eu zic sa nu-i spui nimic! Stii cum e?! Fetele te parasesc, prietenii raman! Sper ca ai inteles pentru ca ti-am spus ceva scurt si foarte clar nici nu trebuie sa-ti spun mai multe.Succes!
Mario1996 întreabă: