| Judas6k a întrebat:

Salut, buna.Am mare nevoie de ajutor, sa va explic: Toata seara m-am plimbat cu o prietena, ea se apropie de mine, sta fata in fata cu mine, nu stiu, mi se pare ca vrea sa o sarut. Zice ca ii pasa de mine, si cred ca ma place, ar zice ceva daca as saruta-o?

6 răspunsuri:
| Haios a răspuns:

Da. Ar zice. Mi-a placut.

| Laurretta a răspuns:

Pai. poti incerca sa te apropri de ea aproape de buzele ei, daca ea nu se fereste atunci treci la actiune. daca o saruti si va reactiona urat ii ceri scuze si ii poti spune ca ai facut'o di instict, vreo fantazie sau o dorinta de mai mult timp.
Bafta!

| bambi12313 a răspuns:

Daca tie ti se pare ca ea te place atunci ce mai astepti si chiar daca ar fi sa o saruti ce pierzi incerci cine stie de la prietenie la iubire e un pas la fel ca si-n alte cazuri sarut-o numai astepta daca si tu o placi.

greece12
| greece12 a răspuns:

Ea se apropie de tine, sta fata in fata cu tine, ti se pare ca vrea sa o saruti...si n-o saruti?
Mai ramane,deci,sa te sarute ea,ca sa fii convins!
Vezi cum pierzi ocazii si pe urma sunt tot fetele de vina?
Daca mai ai vreo sansa sa te plimbi iar cu ea,sarut-o fara discutie!
Si, daca are ceva de spus, inchide-i gura cu alt sarut!
Succes!

| psiHopixia a răspuns:

Greece12 are dreptate! Sarut'o dude.happy

| BoTiK a răspuns:

Bunahappy.Este clar ca ii place de tine si vrea ceva mai mult decat o plimbare.Isi doreste sa o saruti.O poti surprinde placut cand va plimbati prin parc, o opresti, o iei in brate si o saruti.Atunci vei vedea ce reactie are si iti poti da seama singur daca te place si asta era ceea ce isi dorea.Succeshappy