Am si eu vreo 2 intrebari pentru tine:
1. De ce ai scris fata intre ghilimele?
2. Intrebarea care e?
Salut / Buna! Am si eu cateva intrebari pentru dmv happy astept raspunsuri happy Deci de vreo 2 luni incoace mereu ma protejez cand fac sex happy acum doua zile unei "fete" trebuia sa-i vina ciclu si nu i-a venit happysi am zis sa facem sex, bun in timp ce faceam sex s-a rupt prezervativu (nu am ejaculat). Deci nici azi nu i-a venit. Oare ce se intampla?
"fete" - pentru ca nu imi este iubita doar prietena de bloc
Daca te-ai protejat si ai folosit prezervativ, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Daca fetei nu i-a venit ciclu de 2 zile de la data cand trebuia sa-i vina in mod normal, iarasi nu ai de ce sa-ti faci griji.
In mod normal unei fete poate sa-i intarzie ciclul si o saptamana.
Asa ca nu prea ai de ce sa fi nelinistit.
Sper sa fie ca tine ca nu vreau sa fiu tatic Ea s-a speriat putin ca tot zice ca este ingrijoarata ca nu i-a venit dupa data de 8 sper sa ii vina
Ca sa fiti linistiti, peste 2 saptamani spune-i sa faca un test de sarcina, in caz ca nu-i vine pana atunci! Bafta
Hmm sti ca doar prosti se bucura de necazul altuia nu?
Daca ar fi fost asa cum zici ar fi trebuit sa fii cu gura pana la urechi
Am scris "fete" pentru ca nu imi este iubita doar prietena de bloc
Salut / Buna! Am si eu cateva intrebari pentru dmv happy astept raspunsuri happy Deci de vreo 2 luni incoace mereu ma protejez cand fac sex happy acum doua zile unei "fete" trebuia sa-i vina ciclu si nu i-a venit happysi am zis sa facem sex, bun in timp ce faceam sex s-a rupt prezervativu (nu am ejaculat). Deci nici azi nu i-a venit. Oare ce se intampla?
HappynewCenusa întreabă: