| Dragos_7844 a întrebat:

Salut / Buna! Am si eu cateva intrebari pentru dmv happy astept raspunsuri happy Deci de vreo 2 luni incoace mereu ma protejez cand fac sex happy acum doua zile unei "fete" trebuia sa-i vina ciclu si nu i-a venit? (mai mult)

9 răspunsuri:
| alyzee a răspuns:

Am si eu vreo 2 intrebari pentru tine:
1. De ce ai scris fata intre ghilimele?
2. Intrebarea care e?

| Dragos_7844 explică (pentru alyzee):

Salut / Buna! Am si eu cateva intrebari pentru dmv happy astept raspunsuri happy Deci de vreo 2 luni incoace mereu ma protejez cand fac sex happy acum doua zile unei "fete" trebuia sa-i vina ciclu si nu i-a venit happysi am zis sa facem sex, bun in timp ce faceam sex s-a rupt prezervativu (nu am ejaculat). Deci nici azi nu i-a venit. Oare ce se intampla?

"fete" - pentru ca nu imi este iubita doar prietena de bloc

| PsihinG a răspuns:

Daca te-ai protejat si ai folosit prezervativ, nu ai de ce sa-ti faci griji.
Daca fetei nu i-a venit ciclu de 2 zile de la data cand trebuia sa-i vina in mod normal, iarasi nu ai de ce sa-ti faci griji.
In mod normal unei fete poate sa-i intarzie ciclul si o saptamana.
Asa ca nu prea ai de ce sa fi nelinistit.

| Dragos_7844 explică (pentru PsihinG):

Sper sa fie ca tine ca nu vreau sa fiu tatic happy Ea s-a speriat putin ca tot zice ca este ingrijoarata ca nu i-a venit dupa data de 8 happy sper sa ii vina happy

| PsihinG a răspuns (pentru Dragos_7844):

Ca sa fiti linistiti, peste 2 saptamani spune-i sa faca un test de sarcina, in caz ca nu-i vine pana atunci! Bafta

| Marius_Florea_1990 a răspuns:

Felicitari, esti fericitul castigator a unui copilas laughing))

| Dragos_7844 explică (pentru Marius_Florea_1990):

Hmm happy sti ca doar prosti se bucura de necazul altuia nu?happy

| Marius_Florea_1990 a răspuns (pentru Dragos_7844):

Daca ar fi fost asa cum zici ar fi trebuit sa fii cu gura pana la urechi tongue

| Dragos_7844 explică:

Am scris "fete" pentru ca nu imi este iubita doar prietena de blochappy
Salut / Buna! Am si eu cateva intrebari pentru dmv happy astept raspunsuri happy Deci de vreo 2 luni incoace mereu ma protejez cand fac sex happy acum doua zile unei "fete" trebuia sa-i vina ciclu si nu i-a venit happysi am zis sa facem sex, bun in timp ce faceam sex s-a rupt prezervativu (nu am ejaculat). Deci nici azi nu i-a venit. Oare ce se intampla?