| imfromforungnam93 a întrebat:

Salut, Buna! Credeti ca mai am vreo sansa sa stau cu o fata care a fost in relatie cu un baiat de a 12-a, si unul de a 11-a? Eu sunt clasa 9-a, si ea la fel!

Răspuns Câştigător
| BlueDreams a răspuns:

Ce ma?laughing) A fost cu unu de a11a si unu de a12a si care e faza? Normal ca poti, daca ea ar fi fost mai mare ca tine as mai fi zis, dar cand e de aceeasi varsta nu vad de ce nu ai putea.Eu stiu (si ti-o spun din experienta proprie), ca fetelor le plac intotdeauna baietii mai mari si lor le plac fetele mai mici dar asta e alta poveste.DEci din contra e un avantaj ca sunteti de aceeasi varsta, iti dai si tu seama cam ce vroiau aia de a11a si de a12a de la ea nu? Asa ca fi increzator si lasa toate temerile astea prostesti ca nu-ti folosesc la nimic.Incearca sa o cuceresti, sa vezi mai intai daca esti genul ei si ea al tau si apoi daca ajungeti la o relatie foarte bine.Deci bafta si nu uita ca fetelor le plac tipii siguri pe ei si niciodata timizi in fata lorwinking!

3 răspunsuri:
| AlexBons a răspuns:

Depinde afla ce i place ei cel mai multe si aplica o sa ai succces daca afli ce i place cel mai mult cum sa fie alintata cum sa vb cu ea si alte chesti o sa fi cu ea acum totul depinde de tine eu asa fac de obicei aflu tot ce pot despre ele si dupa ma folosesc de chestiile aflate

| dincolodevise a răspuns:

Speranta moare ultima...asa ca nu renunta.Ai sanse. orice e posibil.

| anilG90 a răspuns:

Mno pai incearca-ti norocu' ficior.laughing