Asta-i viata... o sa fie greu la inceput dar ai sa te obisnuiesti. Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce! Keep calm, dragostea o s-o gasesti la coltul urmator. :*
Wow, frate! Sa nu faci tampenia asta! NICIODATA. Iti zic asta, pentru ca si eu am facut aceeasi greseala ca si iubita ta, ideea e ca, dupa ceva timp am inteles greseala dar bineinteles...era prea tarziu. Am realizat ca am pierdut omul care m-a iubit mai presus de sine. Aveam sentimente contradictorii, dorinte contradictorii. A fost necesar sa pierd ca sa vad ce-am avut. Si crede-ma, as fi vrut sa pot schimba trecutul, dar nu mai aveam cum si doare, doare chiar si acum. Stiu, ca nu meritam iubirea lui, nu meritam atentia lui, nu-l meritam pe EL. Am fost prea lasa!
Nu stiu, poate asa va pati si ea, poate e o chestie de moment faza cu: "are nevoie sa se distreze si sa cunoasca si alte persoane". Sunt sigura, ca va simti la un moment dat ca a gresit. Exista un moment cand trecutul vine peste noi si ne face sa platim.
Iar tu? Te rog, sa nu sacrifici nimic, niciodata pentru nimeni! Intelegi? Nu sacrifica viitorul de dragul prezentului.
Ea, nu te merita, inca nu a realizat ca are un barbat pregatit sa lupte pentru ea!
Bafta tie, sa auzim de bine!
Fratemeleu, dupa 2 ani de relatie iti zice sa va despartiti pentru ca VREA SA SE DISTREZE! Eu zic ca cu asta a zis tot. Cum sa te-ntorci definitiv in tara pentru ea? O sa-ti dea ea de mancare? O sa te tina la ea acasa? Cine stie cu cati te-a inselat. o fata acolo ai sa mai gasesti, un loc de munca aici. greu. Stai acolo si munceste sa-ti castigi existenta!
Asta am sa fac mi-e greu dar o decizie trebuie luata.
Ai dreptate asta am sa fac..momentan im este greu ...pacat ca aveam atatea planuri si s-au dus in cateva minute.
Asta-i viata... o sa fie greu la inceput dar ai sa te obisnuiesti. Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce! Keep calm, dragostea o s-o gasesti la coltul urmator. :*
Vrei sa iti spun ceva? Daca eram eu in locul ei veneam eu la tine macar in vacanta, faceam orice ca sa nu te pierd si nu intra in discutie sa te sacrifici doar tu. De ce te complici? Vrei sa vi in tara sa o vezi cu altul de mana? Nu vreau sa suferi mai tare..ai sa gasesti fata care sa te respecte si sa lupte pentru tine. Dar treaba ta fa cum crezi :* ai grija de tine si sper sa faci alegerea corecta
Sunt intors pe toate partile dar voi ramane aici o data si o data o sa im treaca.:*Plus ca financiar nu prea im convine sa ma mut cu chirie si sa lucrez pe un salariu de 8 mil pentru ea ...asa cum ai spus si tu daca chiar vroia sa mearga relatia venea in vacante asa cum si discutasem cu ea dar numai are rost s-a terminat fiecare e cu viata lui.O sa rasara candva si soarele pe strada mea Iti multumesc inca o data!:*
De unde esti si cati ani ai si numarul te rog!)nu se merita! ea nu vrea, are altceva in cap, si tu ca un baiat bun iti vezi frumos de viata ta si de fetele care o sa le cunosti in viitor, nu face greseala de a te intoarce in Romania pentru o c***a
Din cate am inteles, de la inceput nu ati avut o relatie la distanta, si atunci e normal ca acuma sa fie mai greu.Eu cred ca ea baga tot felul de motive,incercand sa te aduca aproape de ea.
Niciodata sa nu sacrifici tot pentru o persoana,mai ales atunci cand nu esti sigur de intentiile pe care le are. Daca e neserioasa si se intoarce dupa cum bate vantu,te poti astepta la orice din parte ei.
Propune-i sa va mutati impreuna, sau de ce nu, la ea acasa.
Vezi cum reactioaneaza, iar daca are doar distractii in cap o sa ramana cu distractiile, iar tu sigur o sa iti gasesti ceva mai bun.
Sper ...momentan vreau doar sa trec peste drepresiile care le am ..numai are rost pentru ca ea mereu a fost asa dupa cum bate vantu astazi sa fiu cu ea maine sa dispar sa fie cu altii ...asta e am iubit pe cineva care a avut doar sentimentul ca tine la mine
Iti inteleg supararea, dar incearca sa pui altfel situatia.
Sunt sigura ca tu esti tanar, si chiar tu recunosti ca ea nu te-a apreciat asa cum meritai. Dupa astfel de persoane nu ar trebui sa suferi.
In legatura cu drepresiile, poate te-ar ajuta s atsai de vorba cu cineva apropiat(sau psiholog) si sa te descarci, te ajuta foarte mult.
Nu.
Chill.
Tipa şi-a dat seama că nu vrea ca tu să fii persoana cu care să se mărite. Are chef de distracţie, de EXPLORE the world.
Acelaşi lucru ţi-l recomand şi ţie. Distrează-te cât eşti tânăr!
Sincer nu merita.Sa inteleg ca voi 2 ani de zile ati avut o relatie la distanta, daca ti-a spus treburile astea acum tu crezi ca nu si-a facut de cap in tot acest timp? Nu se merita sa te intorci in Romania pentru ea.Asta este parerea mea plus faptul ca s-a si despartit de tine.Bafta!
Nu...9 luni am avut relatie la distanta inainte 1 an am stat impreuna si in vara am fost impreuna.dar nu cred ca merita pentru ca noi am discutat in vara sa vin in Germania sa muncesc 1 an dupa sa vin in Romania sa.dar dupa 1 saptamana ce am plecat in Romania deja indiferenta si rece si dupa 2 ne-am despartit
Daca o iubesti, merita sa te sacrifici, dar doar daca si ea te iubeste. Dar sa stii ca eu inteleg cat de greu e cu relatiile astea la distanta. Poate o sa ti se para cam nasol ce o sa zic, dar Eu as zice sa mergi deocamdata pe aventuri, pentru ca relatiile astea la distanta nu fac bine. Orice fata vrea sa se distreze si e normal ca a vrut sa se desparta. Nu te supara, dar e parerea mea. Doar daca esti sigur ca o sa fii mereu alaturi de persoana iubita, doar atunci baga-te intr-o relatie.
Culmea e nu dorea distractii pana sa ajung inapoi in Germania... am si discutat in vara cu ea ca sa facem relatia sa mearga si culmea era de acord chiar 100% mi-a spus sa ma duc ca ea isi vede de bac pana ma intorc o sa fie cuminte si am avut incredere dar dupa ceva timp tot cauta motive de cearta era indiferenta si foarte rece a schimbat-o cineva iar familia nu cred pentru ca ai ei ma iubeau ca pe copilul lor ehh in fine viata merge inainte cu bune si rele!
DA ...de aia am intrebat ca sa nu iau vreo decizie gresita
Pai aia e, daca aveai incredere si asa... altfel era si nu mai intrebai te sacrificai, nu mai aveai aceasta intrebare.Deci parerea mea e ca nu merita
Incerca sa vorbesti cu ea si sa lamuriti situatiA. Spune-i ca vei fi alaturi de ea si vei face sa fie totul bine chiar daca te sacrifici , iar daca tot baga motive etc. eu spun ca nu ar avea rost si nu merita. 1.Germania e o tara frumoasa si sincer multa lume si.ar dori sa ajunga si poate nu au cum... 2. Nu are rost sa stai dupa o fata. In viata poti castiga si poti si pierde
Nu merita, sunteti tineri si merita sa va traiti viata. nu mai suntem pe vremea lui pazvante chioru. in zilele de azi conteaza mult ce vrei sa faci in viata cu jobul, inainte aveai un loc asigurat in agricultura, acum ar trebui sa asi asteptari mai mari in viata
Ea nu mai vrea, mi se si pare normal dupa atata timp suferea si ea, poate sa fi venit ea spre tine intr-un weekend cel putin tu fiina la lucru
Cred ca a durut-o dar viata e plina de sacrificii... si in numele iubirii. Cauta pe altcineva, e plin pamantul
Bafta!