| Andrei1613 a întrebat:

Salut//Buna eu sunt Andrei am 14 ani. si am o mare problema...
Sa va explic. eu acum cateva luni am cunoscut o fata foarte frumoasa (ea are 16 ani) stiti. si de cand am vazut-o prima data nu i-am dat asa mare importanta. dar dupa cateva zile mi-am dat seama ca o iubesc f.mult. chestia este. ca eu nu stiu cum sa-i spun ca o plac pentru. ca este si o f. buna prietena de familie si cred ca daca o sa-i spun ca o plac si ca as vrea sa fim in preuna cred ca sar strica tot... intre noi. (si familie si eubig grin) as vrea sa ma ajutati. pentru ca eu o iubesc cu adv. si ea a mai avut prieteni dar chiar nu o meritau si au "stat cu ea" doar asa. sa vada ceilalti ca au prietena eu tin f.mult la ea dar nu stiu ce sa fac va rog sa ma ajutati

Răspuns Câştigător
| VampireBlood a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui...chiar daca nu esti sigur.Mai bine sa se supere[desii nu cred] decat sa o pierzi.
Bafta!:*

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai vazut-o odata si pe urma ti ai dat seama spontan ca o iubesti foarte mult? asa brust in cateva zile ai ajuns sa o iubesti foarte mult?

| Andrei1613 explică (pentru suntserios):

Pai. nu stiu cum sa-ti spun dar in timp m-a facut sa o plac mai multbig grin... si acum. pf.sad nu stiu ce sa fac

| Azµre a răspuns (pentru suntserios):

E la modă!
On topic: Ori îți iei inima în dinți ori o lași baltă!

| Dina10 a răspuns:

Ea nu prezinta nici un interes? Nu face nici o aluzie? Poate si ea te place, dar asteapta sa faci tu un pas.

| bluedeyutssa a răspuns:

Sunt foarte rare cazurile in care la varste de genu asta fetele sa stea cu baieti mai mici.