Nu mai insista, a fost mai mult decat clar refuzul ei.
E doar un refuz, invata sa pierzi, iti va fi util in viata.
Imi pare rau.
Sfatul meu e sa nu mai insisti.
Acum fi logic. Daca te placea, iti spunea ceva, orice, iti dadea minim un semn care sa arate ce simte. Ea in schimb ti-a dat block pe facebook si fugea de tine.
Inafara de asta, ca sa stii, o fata calumea nu are nevoie de nimic sa o faci sa te placa. Asta e un sentiment, care nu este provocat de bani sau orice altceva. Daca esti dragut si te comporti bine in jurul ei normal ca ajuta, dar nu schimba cu nimic daca ea nu te gaseste "atractiv" ca sa fii cu ea.
Renunta, daca totusi ai vreo sansa cu ea, iti va da ea de inteles.
Inca ceva. Nici unei fete nu ii place sa se simta "hartuita", deci da-i pace.
Succes.
Las-o in pace ca e clar ca nu te vrea. daca i-ar fi placut sa fie cu tine nu te-ar fi blocat pe facebook. sigur a simtit ca ai hartuit-o acolo (cine stie ce comentarii libidinoase i-ai lasat la poze). Ia un sfat de la un barbat adevarat: daca dai atentie prea multa unei femei te ia de fraier si se joaca cu tine; mai bine ignor-o sa vezi cum o sa te caute ea cu limba pana in pamant
Nu cred ca i-am dat comentarii libidinoase, cred ca 4 comentarii i-am lasat, si au foat, complimente in adevaratul sens. O sa incerc sa vorbesc cu ea, pana nu imi spunea ea in fata nu renunt.