O da, iti spun eu ce traiti voi, ATASAMENT se numeste, am trecut si eu prin asa ceva si m-am lecuit, crede-ma, relatii astea nu merg, este mai bine sa o terminati acum decat mai tarziu si cred ca daca intreb numele jocului o sa aflu raspunsul dorit.
Oricum, nu asta este important, important este ca ea va continua sa stea acolo, nu puteti sa traiti separat, are perfecta dreptate, dupa ce o sa te obisnuiesti cu gandul o sa iti dai seama ca ai facut ce trebuia.Lucrurile alea nu au mers niciodata intre doi oameni, pentru ca deocamdata sunteti doi copii si aveti o viata inainte, scoala pe care trebuie sa o terminati, facultatea mai apoi si chiar cand o sa cresteti si o sa fiti mari tot este greu sa ajungeti unul la celalat.
Am trecut si eu prin asta, a fost frumos dar greu la sfarsit si mult mai bine acum, iar in momentul de fata ma aflu intr-o relatie de prietenie cu persoana respectiva.
Iti spun sincer sa renunti acum, pentru ca mai tarziu va fi un chin, voi v-ati atasat unul de celalalt din lipsa unei alte persoane REALE si ati ajuns sa deveniti dependenti unul de celalalt.
Bafta multa, o sa ai nevoie!
Eu eram de parere ca relatiile la distanta nu merge, insa o prietena m-a facut sa ma gandesc mai bine la asta. Daca persoanele respective au incredere una in cealalta, relatia poate decurge foarte bine. Ei nu vorbesc chiar non-stop, dar vorbesc destul de des. Ar trebui sa ii explici si ei, ca daca aveti incredere unul in celalalt, o sa mearga. In fond, o sa va puteti vedea. Cunosc multe povesti de dragoste, care au inceput pe net si au continuat, ba chiar multi sunt si casatoriti. Daca tineti unul la celalat, trebui sa lupti pentru asta si atunci cand puteti, sa va vedeti. Explica-i si ei asta! :*
Pai mai bine ii spui ca nu are rost.Vei suferi.Sunt intr-o relatie la distanta si ne vedem rar, asa ca ....mai bine renunti, iti spun din experienta mea.
Hei...stiu cum te simti.Asta mi s. a intamplat si mie acum un an.La mine el era in Germania..si urma sa vina in Romania, tara lui natala.Si eu am trecut prin pase proaste exact ca tine. Dar am asteptat pana ce el m-a cautat din nou.Am vorbit in continuare mult si pana intr. o zi de octobrie, chiar ziua mea de nastere, sa aflu ca a venit sa ma vada.Asa ca nu te da batut. Spune-i ce ai scris mai sus si ei.Si sigur va intelege.Probabil a spus sa o lasa. ti mai moale pentru ca ea poate sufera ca nu te vede si crede ca ii este mai bine asa.Propunei sa va vedeti cand vine din Tunisia.La Bucuresti cum ai spus. Sper sa va intalniti!:*Bafta multa:*Funda:X?
Buna imi pare rau pentru ce ti se intampla.eu cred ca a zis ca e mai bine pentru aman2 sa luati o pauza pentru ca se va muta de la anul si nu vede un viitor prea frumos al relatiei voastre, si decat sa suferiti atunci mai mult mai bine o terminati de acum...totusi incearca sa mai vorbesti cu ea si sa o intrebi care a fost adevaratul motiv
Ma, sa stii ca si eu sunt Fix asa! Am multi prieteni pe mess din Constanta, Bucuresti, Timisoara, Bacau, Caras-Severin, Tulcea, Satu-Mare, Targu-Neamnt [ si nu mai stiu]. Si era unu din Bucuresti care dupa 2 zile mi-a zis ca ma place mult, Dar stiam k no sa ne intalnim, sau ma rog, asa ca am rupt legatura, adica pur si simplu, nu-mi mai raspundea la mesaje iar eu nu-l mai bagam in seama. Faza era k el stia k no sa ne intalnim, dar eu i-am zis ca poate merg acolo ca am rude, dar nu stiu ce so intamplat k dupa aia o inceput sa nu mai apara pe mess....Si de atunci gata.Asa k iti zic : daca te iubeste, nu va inceta sa te caute, dar daca ea chiar o avut ceva anume in cap sau motivele ei sa nu mai fii cu tine, inseamna 1. gata s-a terminat; 2. asteapta ceva de la tine sau 3.sio gasit altu si nu vrea sa renunte la tine [ sau ma rog]. Ideea e k e bine sa nu renunti! Poate poti sa te duci la ea in vizita, sau dai un mesaj ZII Ceva! Iar daca nu raspunde, dragul meu, ei bine, cred ca so cam terminat, k asta nu-i relatie [ sau poate v-ati certat si ai suparat-o.] si de aceea e bine sa-ti gasesti una de prin apropiere, k exista fete pe lumea asta, nu doar ea...Nu dipera mai ai facultatea si acolo debea incep lucrurile serioase.Na, daca nu vrei sa renunti la ea, pai fa tot ceti sta in putinta sa afli ce a patit.Bafta.
Eu iti spun ca esti prea tanar sa ai o relatie la "distanta". Eu zic sa ti legatura cu ea pentru a nu cadea intr-o depresie dar in acelasi timp nu prea insisten. adica o relatie de prietenie! Poate odata daca o fi sa fie va veti intalni si veti reusi sa construiti ceva impreuna. Ai intrerupt legatura cu ea prea brusc. nu trebuia sa faci asa ceva. O fata odata ce simte ceva pentru tine si o eviti incepi sa nu o bagi in seama va cadea intr-o depresie, va suferi mult!
Continua discutia cu ea! dar nu o sufoca. nu prea intens, gandeste-te cum ati facut la inceput
Probabil ca se gandeste ca relatiile la distanta nu merg si inca nu e la varsta la care sa plece de langa familia ei pentru un baiat! daca chiar tineti unul la celalalt pastrati o relatie de prietenie, deoarece daca vreti una de iubire nu va rezista.
bafta!
Faza e urmatoarea eu am fost primul care a vrut sa renuntam la asta stiind ca ne facem mult rau, asta fiind acum vreo 3 saptamani, dar ea insista si spunea " Lasa sa vedem ce ne rezerva viitorul, eu nu vreau sa renunt, nu pot! ", acu 4 zile acelasi lucru l-a spus " ca ea nu vrea sa renunte acum ", si totusi de ce ieri a spus ca e mai bine asa? ca vrea sa renunte?