Bravo, sunt mandru de atitudinea ta. Iti zic eu cum am reusit? Apropo, sunt Bogdan, am 16 ani, peste cateva luni fac 17, si eu am decis sa ma las, din cauza ca e pacat. Te rogi (eu de ex spun acatistul sf Ciprian), si ma rog. Dar eu am decis sa nu mai fac niciodata, si am decis sa devin om mai bun de cand l-am visat ultima data pe diavol, si cand m-am trezit l-am vazut. Oricum, poveste mai lunga, ideea e ca mereu vor fi ispite, tu sa te rogi in gand, pana si un "Doamne ajuta-ma, Tata fii cu mine" spus din suflet si trece ispita. Chiar ma bucur ca ti-am gasit intrebarea, si sper ca te-am ajutat. Roaga-te continuu si lupta-te cu ispita (si iti recomand sa iti gasesti un indrumator spiritual, si sa vb cu el, sa iti zica cui sa te rogi pentru a te intari in rezistarea ispitelor). Multa bafta, Domnul cu tine xD.
In prima faza, vreau sa-ti aduc la cunostinta ca masturbarea nu e un pacat. Este o nevoie fiziologica, pe care fiecare in parte o avem, si nu-i cazul sa ne inhibam. Chestia asta cu religia ma vexeaza la culme. Pai, daca dzo a vrut sa nu pacatuim, de ce ne-a lasat cu pacatele in zona inghinala!? Vreau un raspuns la intrebarea asta. Ai 16 ani, amice, e si normal sa vrei a-ti exploata anumite parti din corp. A te masturba e sanatos, atata timp cat nu este in exces, ca risti sa devii maniac. Studiile arata ca cei ce se complac exagerat in masturbare, nu vor ajunge sa fie intemeietori de familie sau parinti, pentru ca deprind unele temeri fata de persoanele de sex opus. Teama generata de obisnuinta de-a "trai sexual" doar prin masturbare. Daca tot vrei sa te lasi de "meserie", ai nevoie de multa dorinta si ambitie. O sa-ti vand si-un pont, care, in aparenta, o sa para amuzant si neverosimil. Cand te domina nevoia de masturbare, pune-te in miscare, plimba-te, dar nu sta locului. Pui sangele in miscare. Succes!
Nu ai cum sa scapi de masturbare pentru ca ai hormoni in tine si nu ii poti stapani si trebuie sa te eliberezi sa te masturbezi dar nu in fiecare zi fa si tu mai la luna saptamana apucate de o activitate care sa te tina ocupat sa nu te mai gandesti la asa ceva sau sa ai timp sa pratici! Apucate de un sport de un jogging de ciclism de fitnes de citit o carte 2 foi pe zi, o prietena fa-ti sau incearca sa faci cu mai multi colegi temele adunati-va mai multi 3-4 si face-ti temele sau o activitate sunt multe chestii de facut plimbate prin parc cu prietenii cu prietena! Succes!
Pai nu mai face asta.ce vrei sa facem noi ca sa te ajutam.totul depinde de tine
Atunci cand iti vine sa te masturbezi fa altceva ce iti place tie mult si nu vei mai avea treaba
Cathy_5203 întreabă:
alexalx1234 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: