| Nicusor32 a întrebat:

Salut/Buna TPU...

Am in clasa o colega frumoasa de care imi place... suntem foarte buni prieteni etc... si ma gandeam sa incerc sa o sarut din senin ce credeti? cum ar reactiona? suntem cls a 8 a si nu e genu de fata sa ma loveasca sau sa ma injure in cel mai rau caz credu eu ca miar zice: dc ai facut asta sau ceva de genu

Ce ziceti sa incerc asa? Dau funda!+vot la un raspuns bunwinking

4 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

In majoritatea cazurilor o fata va reactiona negativ la un asemenea gest.
Incearca ceva mai subtil, cum ar fi sa o tii de mana sau sa o mangai odata pe mana sau umar.
Si mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, sa-i propui sa iesiti la o prajitura sau un suc, sau chiar numai la o plimbare prin parc. Acolo incepi, o tii de mana si apoi ce va fi va fi.

| VadTot a răspuns:

Nu ti incerca norocul mai mult decat crezi ca l ai avea! sincer nu ti recomand sa faci asta! Chiar daca zici tu ca nu ar reactiona urit! Dar nu i frumos sa i faci asta asa din senin, Ar fi o agresiune prea mare pentru ea! Ar fi ceva foarte urit din partea ta,! Bine ca nu ai zic ca ai vrea sa o ......ca oricum nu ar fi genul care sa ti zica ceva! Deci mai gandeste te.Doar nu vrei sa devi un violator.,. pe mai tarziucrying(

| Aeerdnaaa a răspuns:

rolling on the floor)) Deci asteapta-te la o palma sau la un sarut inapoi. happy

| Black_Ics_1995 a răspuns:

Mai intai incearca sa te apropii putin de ea, stai pe langa ea o zi doua, tatoneaza terenul! Si dupa poti incerca, doar ai grija sa fiti singuri in zona! Succes!