Cel mai sigur ca iti va da o palma.Ia-o si tu cu binisorul.Nu fi cioban.Nu asa se procedeaza cu fetele.
Cioban...mda iti dai seama ca ciobanii dau mozoluri la "oiletele lor"ca dispearatii nu?
Pai ar fi bine sa ''o pregatesti '' sa zic asa. Fa-i complimente, fura-i priviri adanci, da-i de inteles ca tii la ea mai mult ca la un prieten si vezi cum reactioneaza. Nu e ok sa o saruti asa dintr-o data... Ma rog, tu faci cum simti.
Sa ne zici si noua ce a iesit!
Nu fa asta, cel mai sigur te trezesti cu o palma peste fata sau altceva de genul, doar nu te astepti sa sara in brate sa te mozoleasca de numa numa.Dar asta nu inseamna ca nu o sa ii placa, e complicat cu fetele de 14 15 ani
Eu zic să încerci, nu cred că se va supăra, dacă este fată deşteaptă. Dar să ai grijă să fie un pupic discret, pe buze, care să pară că este dat în joacă, adică să nu fie aşa "apăsat".
Apoi, uite-te fix în ochii ei şi oferă-i în dar cel mai frumos şi mai sincer zâmbet pe care îl poţi oferi.
Mult succes! Scrie-mi te rog ce a ieşit.
M am cam satura de intrebarea ta pentru ca e aceiasi.
Daca esti la fel de obsedat cu fata asta la cum esti si cu punerea a aceleasi intrebari de n ori, inseamna ca nu e bine deloc.Pentru tine bineinteles.
Ia nu mai fi obedat tu si sa vezi ce bine o sa fie.
Doamne! mi e si teama sa ma apuc sa numar de catew ori ai pus o, asa ca n o s o fac.
Nu cred ca e cea mai buna optiune. Mai bine vorbesti cu ea ii spui ca iti place de ea. Mie una nu mi-ar placea sa ma sarute cineva asa din senin mai ales ca nu sunt cu el.
Eu zic mai intai sa o studiezi iar apoi daca crezi / esti sigur ca te place ai putea gasi un moment in care sa fiti singuri si sa o saruti. P.S. : mie mi-ar placea ca baiatul de care imi place sa faca asta :X. Deci mult noroc!