| Nicusor32 a întrebat:

Salut/Buna TPU...
Am in clasa o colega frumoasa de care imi place... suntem foarte buni prieteni etc... si ma gandeam sa incerc sa o sarut din senin ce credeti? cum ar reactiona? suntem cls a 8 a si nu e genu de fata sa ma loveasca sau sa ma injure in cel mai rau caz credu eu ca miar zice: dc ai facut asta sau ceva de genu
Ea a mai fost cu un baiat de a 8 a dar acum el a plecat la liceu deci nu mai e cu el am toate sansele cred...

Ce ziceti sa incerc asa? Dau funda!+vot la un raspuns bun!

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cel mai sigur ca iti va da o palma.Ia-o si tu cu binisorul.Nu fi cioban.Nu asa se procedeaza cu fetele.

| BlueOctober a răspuns (pentru darrio2007):

Ciobanrolling on the floor...mda iti dai seama ca ciobanii dau mozoluri la "oiletele lor"ca dispearatii nu?

| agoodvampire a răspuns:

laughing Pai ar fi bine sa ''o pregatesti '' sa zic asa. Fa-i complimente, fura-i priviri adanci, da-i de inteles ca tii la ea mai mult ca la un prieten si vezi cum reactioneaza. Nu e ok sa o saruti asa dintr-o data... Ma rog, tu faci cum simti.
Sa ne zici si noua ce a iesit!

| BlueOctober a răspuns:

Nu fa asta, cel mai sigur te trezesti cu o palma peste fata sau altceva de genul, doar nu te astepti sa sara in brate sa te mozoleasca de numa numa.Dar asta nu inseamna ca nu o sa ii placa, e complicat cu fetele de 14 15 ani

| RomulusMilea a răspuns:

Eu zic să încerci, nu cred că se va supăra, dacă este fată deşteaptă. Dar să ai grijă să fie un pupic discret, pe buze, care să pară că este dat în joacă, adică să nu fie aşa "apăsat".

Apoi, uite-te fix în ochii ei şi oferă-i în dar cel mai frumos şi mai sincer zâmbet pe care îl poţi oferi.

Mult succes! Scrie-mi te rog ce a ieşit.

| AmaliaApetri a răspuns:

M am cam satura de intrebarea ta pentru ca e aceiasi.
Daca esti la fel de obsedat cu fata asta la cum esti si cu punerea a aceleasi intrebari de n ori, inseamna ca nu e bine deloc.Pentru tine bineinteles.
Ia nu mai fi obedat tu si sa vezi ce bine o sa fie.
Doamne! mi e si teama sa ma apuc sa numar de catew ori ai pus o, asa ca n o s o fac.

| Burondo a răspuns:

Ce zici daca incepi cu un pupic pe obraz?laughing

| andreiiutu a răspuns:

Eu cred ca trebuie sa incepi sa faci diferenta intre viata si film.

| andreeaadeeaaa a răspuns:

Nu cred ca e cea mai buna optiune. Mai bine vorbesti cu ea ii spui ca iti place de ea. Mie una nu mi-ar placea sa ma sarute cineva asa din senin mai ales ca nu sunt cu el.

| somegirl a răspuns:

Eu zic mai intai sa o studiezi iar apoi daca crezi / esti sigur ca te place ai putea gasi un moment in care sa fiti singuri si sa o saruti. P.S. : mie mi-ar placea ca baiatul de care imi place sa faca asta :X. Deci mult noroc!