Poate ca nu te-ar lovi dar te-ar crede un mitocan, mai bine o iei cu incetisorul si macar intreab-o inainte daca vrea...
Eu zic ca ar trebui sa o inviti in parc sau stiu eu, la un suc. asa din senin ar parea ciudat si fara pic de romantism. poate la un suc, intr-un parc ceva de genul asta. Incearca asta, parerea mea e ca ar fi foarte interesant sa o iei mai usor, sa fii mai enigmatic putin si in acelasi timp romantic. Eu asa as prefera.
Pai, sunt 2 posibilitati:
1. [Cea dureroasa] - Cel mai probabil iti va fixa un croseu de dreapta sau un sut la `p__`.
2.[Cea fericita] - Daca acea fata simte la fel, cu siguranta ca acel sarut va dura mai mult, si va veti da seama ca intre voi exista acea `chimie`.
Deci, nu stii pana nu incerci.
Bafta.
Esti nebun. Eu zic sa nu faci asta. Am pătit-o si eu pe propria piele, dar chiar a fost un gest grosolan si scârbos. Dacă tu zici ca ea ar sta cu mâinile "la spate", nu te prea cred. Să nu rămâi tu cel surprins!
Eu sunt fata..cred ca i-ar placea. dar mai intai poti sa iti faci curaj si sa ii spui ca o placi e mai simplu asa ..nu stiu cum va reactiona ..sau ca sa iti fie mai usor poti sa ii scrii un mesaj.o lasi 2-3 minute iar apoi o suni si o intrebi daca vrea sa fie cu tine.... funfita
Salutare! Dati-mi, va rog frumos si mie un vot aici http://concurs.ws/concurent-Cretu.html
Eu zic ca ar trebui sa știe și ia ca vrei sa o săruți pentru a participa și ia, în exemplul tău ar putea sa se sperie și chiar nu este exclus sa iți și vece una dacă nu știe cine ești încearcă sa vezi ce simte și ia pentru tine( părerea mea eu asa as face mai ales ca sunt de vârsta cu tine)
Primadata ia-o de mana pretenas, mergeti la un suc, saorma cu detoate, trebuie sa ai tupeu. Apoi o saruti
Daca sunteti prieteni buni invit-o afara, sau la un suc ceva si spune-i de ex. ca vrei sa ii zici ceva la ureche si o saruti, sau bate apropouri din astea. daca nu merg sarut-o. nu ar utea sa mearga ceva rau. o prietenie nu se pierde din cauza unu sarut oricum . Multa bafta! funda?
Eu zic sa vorbesti cu ea, sa petreci mai mult timp cu ea cateva zile si apoi sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine. Eu asa fac si de obicei merge