| vladrafa28 a întrebat:

Ca sa zic asa pe scurt deci mie imi place foarte mult de o fata cred ca si ei de mine doar ca ea sta tot timpul cu alte fete si imi e cam rusine( nu stiu de ce) sa ma duc sa vorbesc cu ea.
Oricum a zis ca nu vrea sa-mi dea numarul ei de telefon pentru ca nu ne cunoastem si sa am rabdare.
Ce ziceti sa fac?
Ce sfaturi imi puteti da?

5 răspunsuri:
| SEXULvsBARZA a răspuns:

Hei, păi ea ți-a răspuns deja happy. Cel mai bine este să respecți asta - nu vrei să fii cu ea dacă ea nu vrea, nu? Nu are niciun sens și nici nu e OK. Nu-i nimic de făcut „ca să te placă". Presupunând că ai descoperit cum trebuie să fii și ce trebuie să faci ca ei să-i placă de tine, de ce ai face-o? Atunci ei îi va plăcea de persoana care tu te prefaci că ești, până când ție îți va fi greu să te mai prefaci și ea va fi derutată. Deci zicem să respecți ce a zis ea, chiar dacă ți-e greu.

| unknøwn a răspuns (pentru SEXULvsBARZA):

Când ajungi să te prefaci drept cineva cine nu eşti... după o perioadă de prefăcut ajungi să îţi integrezi chestia asta în personalitatea ta.
Dacă tu ai o atitudine de om sărac n-ai cum să ajungi bogat.
Când ai o atitudine de bogătaş, chiar dacă nu eşti, ai mai mari şanse să devii unul.
Înţelegi?
Ai gândirea cam limitată.

| sayWhaaat a răspuns (pentru SEXULvsBARZA):

Daca ar fi sa te iei si pur si simplu sa inghiti in sec dupa fiecare rahat mancat de o fata/femeie, multi din specia noastra ar murii virgini.
Du-te ma cu tupeu, ce, te mananca?
Baga-te in seama cu ea, fa-o sa rada, escaleaza din punct de vedere al atingerilor, si dupa spune-i daca iese la un suc.
Daca nu vrea, pa si la revedere, sunt o gramada de ***.

| DoesEditz_David_1985 a răspuns:

Mai intai de toate cele de cerut numar si chestii, trebuie sa ii castigi increderea, sa fiti mai apropiati, sa iesiti mai des afara sau sa o scoti la un suc, dupa care poate se iveste ceva intre voi doi.

| IrinaLove23 a răspuns:

Ai putea sa te bagi in seama cu ea, sa va cunoasteti mai bine. Acum ca exista retele de socializare ai putea sa vorbesti cu ea atunci cand nu sunt celelalte fete cu ea, sa-i propui sa iesiti la o plimbare.