| negat1ve a întrebat:

Salut, cam cat de penibil ar fi daca m-as baga in seama cu o tipa cu care m-am vazut timp de 7 luni aproape zilnic in autobus dar nu am mai vorbit niciodata, deci ne stim doar din vedere. Si in afara de asta, ce as putea sa-i zic?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Acum vezi de ce era buna armata pe vremuri? Scapa baietii de timiditate!laughing
Acum serios vorbind, eu tot raman la ideea ca poti incerca sa o abordezi, ca doar nu are verigheta pe deget, iar acum e varsta alegerilor. Poate ca tu ai mai multe calitati decat prietenul ei, de ce sa nu-i oferi posibilitatea sa le vada!
Lasa timiditatea deoparte, prinde curaj, si indiferent de rezultat te asigur ca n-o sa te dea nimeni la stirile tv doar pentru ai incercat sa te imprietenesti cu o fata!

7 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Nu ar fi deloc penibil! Si cred ca ai putea sa-i promiti ca in urmatoarea zi vei face tot posibilul sa-i rezervi un loc pe scaun, asta daca autobuzul este aglomerat, daca nu, i-ti inima-n dinti si invit-o politicos la un suc sau o cafea. N-ai ce pierde!
Sper sa nu te refuze!happy

| negat1ve explică (pentru foxsilver):

Ce zici de asta? Autobusul este mereu gol cand urcam noi, dar nu asta ar fi o problema. Nu cred ca ar iesi cu mine la un scu sau o cafea, pentru ca are deja prieten. Si inca ceva, sunt foarte timid sad am mai avut ocazii mari sa ma bag in seama cu ea si am inceput sa tremur tot si sa imi bata inima.

| foxsilver a răspuns (pentru negat1ve):

Acum vezi de ce era buna armata pe vremuri? Scapa baietii de timiditate!laughing
Acum serios vorbind, eu tot raman la ideea ca poti incerca sa o abordezi, ca doar nu are verigheta pe deget, iar acum e varsta alegerilor. Poate ca tu ai mai multe calitati decat prietenul ei, de ce sa nu-i oferi posibilitatea sa le vada!
Lasa timiditatea deoparte, prinde curaj, si indiferent de rezultat te asigur ca n-o sa te dea nimeni la stirile tv doar pentru ai incercat sa te imprietenesti cu o fata!

| Anutzabhaaa a răspuns:

Cam asa a fost la mine m-am bagat in seama dar nu mi-a raspuns asa ca l-am alsat in pace nu este interesat sad dar tu poti incerca

| drogh a răspuns:

Nu ar fi penibil. Poţi să te bagi în seamă cu ea şi să o cunoşti. Nu este ceva ruşinos! Începe prin,, Bună, într-un fel ne cunoaştem din vedere, dar nu în totalitate. Eu mă numesc... pe tine cum te cheamă?''. Chestii de genul acesta, şi sigur veţi ajunge la o adevărată conversaţie. La final, îi poţi cere şi un nr de telefon dacă doreşte să'l dea pentru mai multă comunicare.

| negat1ve explică (pentru drogh):

M-am gandit mereu la tipul acesta de conversatii, doar ca mereu imi vine in cap : " de ce naiba tocmai acum?" Am avut alte 7 luni la dispozitie si nu am facut-o, si dc tocmai acum? Mie unul mi se pare penibil, mai ales cand stiu ca ea a avut si o pasiune pentru mine in sensul ca se uita insitent la mine, i-am tinut o data o sacosa, sa-si scoata abonamentul din ghiozdan, si nu am dat importanta...eram mult prea orgolis de mine si nu simteam nimic pentru ea. Acum trec zilele si pe mine ma atrage tot mai mult, si acum nu mai e vorba ca nu simt nimic pentru ea sau orgoliul ci timiditatea, si treaba nasoala e ca are si prieten de 4 luni dar atunci de ce se uita la mine, a incercat su sacosa, a vrut sa ma serveasca o data cu o caramela, si se aseaza pe langa mine in autobus, in fata sau in spatele meu. Ce sa mai inteleg? Si ce mai pot face?

| negat1ve explică:

De fapt istoria e mult mai lunga happy ea se uita la mine mai insistent si a cautat sa se bage in seama cu mine dar eu fiind foarte timid nu am dat importanta. Acum pe zi ce trece incep sa o plac din ce in ce mai mult, si mi-e asa de ciuda ca am avut ocazii dar imi batea inima si mi s-au muiat picoarele, ca abia asteptam sa scap de ochii ei sa nu fac vizibila situatia. E mult mai lunga povestea si ar mai fi cateva inconveniente dar...ma opresc aici.

| grapefruit914 a răspuns:

DAca nu faci acum ceva, vei regreta mult cind vei pierde ocazia!