| sammyr a întrebat:

Cam de saptamana trecuta o colega a inceput sa-mi vorbeasca, iar inainte nu prea aveam tangente. Nu stiu ce sa zic si la ore vorbeste cu mine, si din cate am observat doar cu mine[ma refer dintr-e baieti] se comporta frumos. Nu pot nega dar si mie a inceput sa-mi cam placa de ea. Nu stiu ce sa cred ori face la misto, ori ii place de mine. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| preaplictisit a răspuns:

Eu cred ca in primul rand a incept sa vb cu tine pentru ca ai inceput si u sa te speli pe dinti si in plus de asta, tie a inceput sa iti placa de ea pentru ca a fost prima care a observat k te speli pe dinti si prin urmare singura care ti a oferit atentie. Dar nu iti face probleme si nu te grabi...acum ca folosesti Colgate, toate fetele vor umbla dupa tine si vei avea de unde alege...sa nu uiti si de apa de gura laughing

| sammyr explică (pentru preaplictisit):

laughing)) ai funda m'ai facut sa rad

5 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Eu cred ca chiar te place

| FrozEenSoul a răspuns:

Hmmm, zici ca a cam inceput sa-ti placa big grin. Frate, ce mai astepti? Baga-te boywinking! Hai sa te invat cateva chesti :
1. Tie trebuie sa iti placa fata, nu prietenilor sau altora
2. Daca nu te grabesti s-ar putea sa ti-o ia alta
3. Daca va intelegeti si va placeti de ce nu?
Bafta si succes!

| neutrino a răspuns:

Fata te place, asteapta si ea, asa cum este normal, un semn de la tine. Invit-o la un suc.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Cred ca te place din ce ai descris tu.Fa-ti curaj si spune-i ce simti, poate o sa fiti ba chiar impreuna.
O seara buna!