| Denis2706 a întrebat:

Salut cand eu si prietena mea am facut pentru prima oara sex ea mi-a zis ca e virgina si toate astea. Cand am facut pasul asta, mi-a aratat ca o doare prin multe feluri, numai ca nu i-a curs sange. Se poate sa fii virgina si sa nu iti curga sange cand te dezvirginezi?

10 răspunsuri:
| buzeduulci a răspuns:

Mie nu mi-a curs sange deloc. si nici nu m-a durut

| Denis2706 explică (pentru buzeduulci):

Atunci poate o avea partenerul tau prea mica de nu te-a durut thinking

| buzeduulci a răspuns (pentru Denis2706):

Nu, o avea normala

| CristiDinBucuresti a răspuns:

O avea himenul elastic, si atunci normal sa nu curga sange, asa de neinformat sa fii? Pune mina si documenteaza te, si apoi treci cu ea la pat, nu m ai întîi sex, dar tu habar nu ai ce este in interiorul unei fete, aia te poate păcalii cum vrea ea, ca tu tot nu stii nimic.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Se poate de ce nu? sunt diverse cazuri de la himen elastic pana la lipsa sangerarii pur si simplu

| corbulalbrosu a răspuns:

In urma unor studii efectuate de catre cercetatori s-a ajuns la concluzia ca in circa 40% din cazurile de deflorare aceasta se poate produce fara aparitia sangerarii din diverse cauze printre care se pot enumera; un himen foarte elastic care va permite intinderea perforatiei existente in ea, intratat de mult incat penisul va trece prin himen fara sa o deterioreze/lezeze.De asemenenea in multe cazuri perforatia din himen este extrem de larga dand impresia ca ar lipsi himenul. In alte cazuri pielita himenului este atat de fina si putin vascularizata incat se produce o sangerare reprezentata prin 2-3 picaturi de sange ceea ce o face practic insesizabila.Deci exista posibilitatea ca sangerarea sa lipseasca cu desavarsire sau sa fie insesizabila.

| neutrino a răspuns:

Dupa prima zi de la nunta lui Bula, mama acestuia l-a intrebat daca mireasa a fost sau nu fata mare. Bula a raspuns: unii prieteni imi spun ca nu, dar unul singur mi-a spus ca da!
Este adevarat ca in ziua de azi se poartea himen foarte elastic!

| peperonies a răspuns:

Se poate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se poate. Dar se poate sa te si prefaci ca te doare...

| Alexandru_Grigoraş_1980 a răspuns:

1) Fa sex cu capul de pe umeri (adica gandeste-te cum faci sex: pune-ti prezervativ)
2) Nu cred ca ai dezvirginat-o, ci doar i-ai introdus penisul nu indeajuns sa rupa himen-ul si sa sangereze, asa cum e normal.