Eu sunt fata si atunci cand ii spun unui baiat ca il iubesc o fac pentru ca (,) chiar tin la el, deci cred ca si cea care o sa iti spuna va avea acelasi motiv. Priveste-o in ochi, spune-i pe un tot cald "Si eu te iubesc!" si pup-o pe obraz. Se va simti apreciata! Sper ca te-am ajutat. Take care si bafta! :*
Salut, e simplu daca tu pe acea fata o consideri frumoasa daca te atrage intr-un fel poti sa ii spui si tu ca o iubesti si asa ati putea sa incercati sa fiti impreuna dar daca nu o placi AI GRIJA sa nu o ranesti ca nu stiu daca ai fost respins vreodata dar eu zic sa ii dai o sansa ca asa cunosti lumea si sti din ce in ce mai multe. Daca nu o placi fa-o sa te respinga, ca daca nu o faci sa te respinga / urasca (nu neaparat, daca e inteleapta va intelege) ar putea sa stea foarte mult timp suparata sau sa cada intr-o depresie. Eu as acceptao mai ales ca si-a facut curaj sa imi spuna. Funda plzz
O saruti si ii spui ca si tu o iubesti. Eventual ii duci dupa un buchet de flori
Imbratiseazo daca o placi zii ca si tu o placi si ca ti-ar placea sa fiti impreuna, pupo ( pe obraz ). Cand iti zicea a doua oara o bagi direct in pat Glumeam la a doua
linarkfts întreabă: