La 13 ani. Era primul prieten si credeam ca il iubesc. Nu a fost in regula, pentru ca de fapt nu il iubeam. Pur si simplu nu ma simteam in largul meu.
Primul sarut o gluma de copii. Pai primul sarut pe la 7 ani cu un baiat pe care pot sa zic ca l-am placut chiar daca nu stiam ce e dragostea pe atunci. A fost ceva special pentru mine pentru ca imi aduc aminte ca era "micul nostru secret ". A fost o joaca pe vremea aceea. In prezent sunt cu tipul acela Totul a inceput cand ne-am reintalnit vara trecuta si ne-am adus aminte de secret . Acum aveam mai multe in comun si inca ne placeam
Primul meu sarut a fost pe la varsta de 13 ani jumatate.Totul a venit de la sine, a fost un sarut intens, tandru nici nu ziceai ca sunt incepatoare. Oricum simteam ca ma topesc. Simteam ca ma scapasem pe mine asa bine era
Al meu a fost la 8 ani intr-un parc cu prima mea dragoste el avea 9... a fost chier french kiss deci sarut adevarat, a fost minunat parca visam
Primul sarut a fost la varsta de 12 ani. Eram intr-o caruta plina cu cacati si era condusa de 3 cai albi, si unul dintre cai era posedat si nu stiu cum s-a intamplat si a aterizat cacatul calului in capul meu, apoi m-am sarutat cu un baiat, eram intr-o caruta. Si aveam hainele albe dar pline de cacati si eram nespalati de ani buni.
Doamneee glumeam!
N-am avut primul sarut.
Primul pupic a fost pe la 7 ani, dar nu se pune.
Urmatorul a fost pe la 15 ani.Era o fata in liceu care-i placea de mine si mie de ea.2-3 luni nu am avut tupeul sa ne zicem ceva si doar ne intelegeam din priviri de la distanta(copii astia ).Si m-a sfatuit un "amic" sa ma duc sa o sarut neveu.Asa am facut si ea era cu spatele si am intorso si am sarutat-o.Cred ca a durat 3 secunde.Ea s-a inrosit, eu nici numai zic.Ea a fugit in clasa si tot coridorul ala radea si aplaudau.De unde am inteles ca toti stiau de noi numai eu nu))))).Pe urma mi-a fost mai usor sa deschid un subiect sau s-o invit undeva.Cam atat.Restu e can-can.
S-a intamplat la 14 jumatate cu un baiat special pe vremea aceea pentru ca acum il urasc
Se vede ce special e daca acum il urasti
Primul meu sarut a fost vara trecuta, pe atunci aveam 15 ani, acum am 16; a fost cu baiatul pe care il iubeam de cativa ani, dar niciodata nu-i spusesem ca simt ceva pentru el.
Suntem impreuna si acum, si peste 2 luni facem 1 anisor.
A fost ceva foarte romantic si in acelasi timp si amuzant.
Si al meu a fost pe la 7-8 ani in fiecare zi cand ne intorceam de la scoala ( eu clasa 1 el a3a) el ma conducea pana la poarta si intr'o zi mi-a zis sa il sarut daca nu se supara eu am refuzat apoi m-a sarutat el. Ciudat... In fine urmatorul a fos la 13 ani dintr'un joc (adevar sau provocare) am fost provicata sa ii dau un pupic pe fata dar el s-a intors si ne-am sarutat. dupa am fost impreuna o perioada. La mine nimic romantic doar jocuri
.aveam 12 ani ea la fel..si erau zilele orasului..cand am condus-o acasa am sarutat-o..am zambit 2-3 ore in continuu.