Eu cred ca nu exista varsta potrivita pentru asa ceva, pentru ca si copiii mici se iubesc dar in felul lor, si la orice varsta se iubeste, dar in feluri diferite
Intre 5-14 ani mi se pare ca e o chestie de genul "imi place jucaria ta, hai sa fim prieteni", dupa 14-15 ani incolo constientizezi ca fata ce e o relatie cu adevarat, si daca esti sau nu pregatita pentru asa ceva. O relatie incepe cu o prietenie stransa, si daca vezi ca aveti subiecte de discutie, e genul tau, te asculta, nu iti vorbeste despre jocuri toata ziua, inseamna ca puteti avea si o relatie ca "mai mult decat prieteni/colegi". Pupici!
Relatie fara sex, asa de prietenie minim 16 ani, ca relatie serioasa minim 21 de ani
Paaaaai. Daca exista o relatie de prietenie, de intelegere, nu exista o anumita varsta
Deci in primul rand nu conteaza varsta conteaza sa gasesti pe cineva dar eu cred ca de la 14+ deoarece la 10 ani nu e iubire
Paaai...eu am 12 ani si am o relatie! Cum a spus persoananepotrivita nu exista o varsta potrivita fiecare iubeste in felul lui..depinde de felul in care acesta concepe termenii de "iubire" si "relatie".
Eu as zice..ca de la 13-14 ani poti avea un prieten.dar nu o poti numi iubire in adevaratul sens al cuvantului...
Eternal întreabă: