| Eternal a întrebat:

Salut.Care e virsta normal sa incepi sa te indragostesti si sa incepi o relatie?

Răspuns Câştigător
| MrNobodyy a răspuns:

Păi, părerea mea e că relaţia nu e o joacă. Adică, a te îndrăgosti şi a iubi sunt două lucruri total diferite. Să îţi explic mai detaliat. Îndrăgosteala e un sentiment de scurtă durată, e ceva gen cum a venit aşa poate pleca. Adică, e pe moment îţi place de el că ˝Wow uite cum arată˝ şi lucruri de genu. Dar, a iubi e cu totul altceva, acolo nu constă neapărat ˝ARE ABDOMEN˝ mai exact atunci te uiţi şi la felul cum gândeşte, cum reacţionează, cât de deştept este. Când te îndrăgosteşti nu te prea interesează că e deştept sau prost, adică eh, las că trece. Dar în iubire e cu totul altceva. Când te îndrăgosteşti o relaţie ţine c-am maxim 1 an. Când iubeşti, poate să treacă peste şi chiar 10 ani. Dar după 2 ani de relaţie nu mai e atât de ˝greu˝, adică amândoi vaţi obişnuit, nu mai e neapărat iubirea cum era la început, deja face parte din familie, din tot. :3

11 răspunsuri:
| madyddd a răspuns:

Nu exista o varsta fixa!
Cand te loveste, te loveste! Nu scapi, sigur.
Dar incearca sa-ti ocupi timpul cu altceva. Dragostea nu face bine.
E ingrozitor sentimentul.
"Dragostea e ca si-o raie:
Te mananca si-n calcaie!
Si te scarpini si de-o stanca,
Ziua, noaptea, te mananca!"

Oribil, deci...

| Fatamuntilor a răspuns:

De indragostit o poti face la orice varsta nu-i poti dicta inimii!
In mod normal o relatie o poti avea de 16 -17 ani!

| Alcyon a răspuns:

De indragostit te indragostesti la orice varsta. Eu prima oara m-am indragostit cand eram la gradinita laughing Cat despre relatii. As zice ca trebuie sa ai cel putin 15-16 ani (ma refer la relatii care nu includ sexul), ca sa fii cat de cat mai matur.

| ElenaSA a răspuns:

Chiar de la gradinita poti sa simti ceva pentru cineva de sexul opus. Oricum, cred ca fiecare varsta vine cu tipul sau de a iubi sau a simpatiza pe celalalt. Depinde de experienta de viata, de asteptari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este bine să îţi trăieşti fiecare moment aşa cum trebuie, să iti trăieşti copilăria. Părerea mea e că după vârsta de 16...17 ani poţi incepe o relaţie.Să te îndrăgosteşti e ceva drăguţ, frumos la orice vârstă. Trebuie să fii conştient de ceea ce faci şi totul e normal.

| Madayna a răspuns:

Cand te simti pregatit/a, de preferabil de la 16 ani in sus.

| adriang95 a răspuns:

Atracția începe la pubertate... Dragostea adevărată e de la 17 în sus...
Partea cu relația depinde de cât de departe ajunge relația

| ZambetDeGheata a răspuns:

Nu exista varsta pentru a te indragosti

Răspuns utilizator avertizat
| zaoo32 a răspuns:

E simplu "dragostea nu cunoaste varsta"

| racara a răspuns:

Nimeni nu este prea tanar pentru dragoste, pentru ca dragostea nu provine din mintea ta, care stie de varsta ta, ci de la inima ta, care nu are varsta.

Întrebări similare