Pai hai sa iti spun sa fiu primul care are curaj TItlu : sa iubesti si sa nu fi iubit sau sa iti dai seama prea tarziu... Am avut o prietena timp de 5 ani fara o luna azi am fi facut 5 ani.SI o mers relatia pana acum o luna si umpica in urma, ea a inceput sa vb mai urat cu mine si am obs o schimbare la ea dupa care i-am dat putin timp liber mai mult si dupa mi-a zis pe mess ca nu mai ne potrivim si ea stiind ca o iubesc or mai prostito si prietenele ei. Mi-a zis pe mess ca ne despartim dupa 5 ani aproape si dupa 7 zile avea alt prieten. Dupa vreo saptamana dupa ce stiam ca are alt prieten am fost la un prieten la o nunta si eram invitati amandoi nu ne-am scos o vb decat ceau, ea vb cu prietenul ei nou la telefon pe la nunta tin sa precizez ca am prins din greseala buchestu cu flori eu find baiat a ajuns la mine in brate si stateam la masa. Dupa sa aruncat din nou si la prins ea asa a fost sa fie. Prietenul ei a plecat la mare si dupa mai vreo saptamana o plecat si fosta pretena la mare cu fratesu la el... si deja suntem despartit de o luna si jumate si eu nu pot sa o uit inca cu toate ca nu mai exista impacare. intr-e noi 2. Asta a fost sa fie poate nu e ea aleasa. Viata merge inainte. sau na macar incerc sa mearga (nu ti-am povestit detaliat dar sper sa intelegi) Ceau si o zi buna.
Eu cred frumoasa domnisoara ca fiecare poveste in care doi oameni se despart este foarte trista!
Sa imi descriu eu aici cea mai trista poveste de dragoste? No way. Daca vrei pe privat bine daca nu sanatate.
Povestea meae foarte trista!
dar nu ai vrea sa vorbim pe mess!
ca e mai complicat!
iti dau id meu:beea_pink
sa ne cun!
sper ca u nu ai avut experiente de genu
Hehe iti zic eu o poveste da nu e trista adica oleaca deci titlu nu-i dau nu vreau
Mie imi placea de o fata(nu dau nume)si ei ii placea de mine imi era rusine sa ii zic...intr-o noapte am intrat pe mess am vazut-o online si am vorbit cu ea tot felul(nu i-am zis ca o plac)...
A 2 zi m-am intalnit cu ea la scoala am fugit spre ea si am incercat sa ii zic ca o iubesc si ca vreau sa fiu cu ea insa a fost prea tarziu ea era deja cu prietenul meu cel mai bun prieten si mi-am zis sa nu mai fiu prieten cu el si sa nu mai vorbesc cu acea fata...
Asa eu batman m-am dus la cea mai buna prietena a ei si i-am zis daca vrea sa fie cu mine mai mult sa o fac geloasa pe fata aia insaaaa nu a mers ba chiar am inceput sa fiu si mai gelos...m-am despartit de prietena ei si am hotarat sa trec mai departe
Dupa ce s-au certat fata d care imi place a venit la mine si a inceput sa vorbeasca cu mine dar nu am mai putut sa simt ceea ce simteam pentru ea
Sper ca v-a placut