anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care este diferența intre a te masturba singur si a face asta cu ajutorul prietenei? Tot aud ca dacă te masturbezi singur e rău dar daca ai o prietenă e bine. Părerea mea e ca este aceiași chestie. Tot ejaculezi tot pierzi vitamine, tot creste dopamina etc.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu are nimic daca te autosatisfaci. Ca sa mori prin autosatisfacere trebuie sa tio freci de 68 de ori pana iti arzi cu mana ta penisul apoi mori datorita lipsei de energie din organism. Asa a murit un brazilian de 16 ani

| RAY a răspuns:

Placerea e complet diferita, eu inca nu am incercat asta, dar o spun asa ca persoana care m-am documentat despre sex

| corbulalbrosu a răspuns:

Efectul este acelasi, diferenta poate sa se manifeste si sa existe sau sa rezide in marimea/gradul intensitatii placerii provocate si a satisfactiei efective resimtite la final. big grin

| doctorandus a răspuns:

Vezi http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane

Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ejaculare? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.

O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ejaculari (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).

Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de masturbare mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de zahar.

| Hammurabi a răspuns (pentru doctorandus):

L-ai omorât. De aici în colo când va face o l@bă va cântări sperma ca să numere câte calorii a pierdut. rolling on the floor

| Hammurabi a răspuns:

Prietene, amesteci lucrurile.
Din punct de vedere fizic, probabil e cam acelaș lucru. Dar psihic, emoțional, din punct de vedere al satisfacției și al intensității trăirii momentului, nu prea se compară.
Am mai spus-o și în alt post. Când o faci singur, e ca și cum ai juca tenis la perete. Te menține în formă, dar nu prea are nici un farmec. laughing

| sofisis a răspuns:

Normal ca e mai placut sa te atinga altcineva...nu? E logic.

| AkyMinowara a răspuns:

Daca ai prietena si te masturbezi sunt doua variante: ori nu te saturi, ori nu vrea sa faca sex cu tine. In ambele variante e de preferat sa inlocuiesti prietena/ul. Si ca sa iti rapund la intrebare punctual: e de preferat compania prietenei "in pat" indiferent de practica aleasa. E mai simplu si senzatiile experimentate sunt mai mari si mai satisfacatoare.
Enjoy!

| AkyMinowara a răspuns:

Autosatisfacerea nu e un lucru rau. Ajuta la controlul ejacularii precoce.
Apropos de ce s-a scris mai sus: daca vrei sa faci un calcul al caloriilor pierdute nu te raportezi doar la lichidul seminal ci si la efortul fizic. Activitatea fizica cu cel mai mare consum de energie este sexul. La mare distanta vin celelalte.