Clar pentru bani deoarece viata este grea lor nu le place munca si vor bani multi cîstigati usor de aceea sunt prostituate dar ele vor suferii ca se îmbolnavesc ca fiecare partener are boli, ele se lasa folosite pentru ca asta le place nu din iubire o fac ci din lipsa banilor. Dar multe ajung rau unele sunt omorîte de proxeneti pentru bani sau din gelozie.
Eu sustin ca le place ceea ce fac la nivel de profit, nu la nivel de act sexual in sine. Una este sa mergi ca fata cu apetit sexual ridicat in club si sa alegi un baiat care iti place, dar alta este ca la usa sa iti vina unul pe care nu l-ai vazut niciodata (care sa fie uratel, gras, chel, pe deasupra poate si nesimtit -...- ai prins ideea). Si merg fetele pe un fel de dezumanizare si fac lucrul sexual mecanic, insa eu nu cred ca exista acolo dorinta arzatoare sexuala (cum ar fi in cadrul unui contact intim cu partenerul pentru care ai sentimente).
Exact, ele fac asta numai pentru bani si in general ele cauta doar barbati cu multi bani.
Au o karma foarte grea.
Ti-ai raspuns singur foarte bine. Ai intrebat ca sa ne testezi pe noi?