| cruceLaGatDunhillLaBot a întrebat:

Salut, care-i parerea voastra despre fetele care sunt in relatii si flirteaza la misto cu baietii? Asta mi se pare o mare lispa de respect fata de baiatul de langa tine, si stiu foarte multe fete care o fac, asta e curvasaraie si incepe sa ia amploare.

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Sunt nesatule, dacă e rost de carnat nou își pierd mințile.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Hammurabi a răspuns:

Ești sigur că faci distincția exactă între flirt și socializare?
O fată care, de exemplu, stă pur și simplu de vorbă cu un băiat, chiar dacă glumesc sau râd împreună de vreo chestie, nu înseamnă că flirtează.
Sau consideri că o fată care e într-o relație, nu mai are voie să comunice absolut deloc cu un exemplar al sexului opus?

| Hammurabi a răspuns:

Asta ți se pare ție din întrebarea pe care ți-am pus-o?
Că am frustrări interioare pe care le canalizez asupra ta? laughing

Era o întrebare pertinentă fără intenția de a te jigni cu ceva.
Care consideri tu că e granița dintre flirt și socializare?
Nu ești obligat să răspunzi dacă nu vrei. Putem încheia discuția și fără să ajungem să ne înjurăm.

| VoidEternal a răspuns:

Reply-ul tău arțăgos la un răspuns perfect rezonabil și fără nicio tenta de agresivitate sau ironie, da multe indicii despre frustrările tale interioare. Că tot ai adus vorba despre ele.winking

| user0010 a răspuns:

Nu sunt serioase. Iau relația la mișto și tot ele pierd la urmă.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Nimic nu este la mișto. Sunt enorm de conștient de tot ce fac ele și a devenit ceva normal sa aiba câți mai mulț așa se maturizează ele și devin responsabile cu vitori bff Friendzone și prieteni cu benefici mise face scârbă și mai rău.

| dragosnaste a răspuns:

Flirteaza si tu cu baietii!

| Ambersfichi a răspuns:

Nu mi se pare un comportament frumos din partea lor. Atunci când ești intr-o relație trebuie sa ai loialitate pentru partenerul tau.
Fetele care o fac probabil nu iubesc persoana cu adevărat, sunt plictisite de relație, nu au ceea ce doresc in relație respectiva
/AS