| cruceLaGatDunhillLaBot a întrebat:

Salut, care-i parerea voastra despre fetele care sunt in relatii si flirteaza la misto cu baietii? Asta mi se pare o mare lispa de respect fata de baiatul de langa tine, si stiu foarte multe fete care o fac, asta e curvasaraie si incepe sa ia amploare.

Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Sunt nesatule, dacă e rost de carnat nou își pierd mințile.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca vorbesti de relatiile online, care sunt doar de flirtat, minciuna, distractie si petrecut timp de plictiseala, asta de ambele parti, nu doar de la fete, ca si baietii fac acelasi lcuru, chiar daca tu esti mic si inca nu stii.

| Violleta2022 a răspuns:

Despre ce curvarasie vorbesti?
De cand si pana cand vorbitul pe un site de socilizare inseamna curvaraseala?
Sau tu in mentalitatea ta, daca maica-ta se opreste la colt de strada si discuta cateva minute cu un vecin, chiar avand un moment in care rad si glumesc, inseamna ca l-a inselat pe taica-tu sau deja este catalogata ca-i cur.....va?

| cruceLaGatDunhillLaBot explică (pentru Violleta2022):

Bai babo, vorbitul si flirtatul e altceva, nu te mai infoii ca o curca cu Ascaris lumbricoides la mine. Nu te mai baga in seama aiurea ca s-ar putea sa te sutez in lista de ignorati una-doua.

| Hammurabi a răspuns:

Ești sigur că faci distincția exactă între flirt și socializare?
O fată care, de exemplu, stă pur și simplu de vorbă cu un băiat, chiar dacă glumesc sau râd împreună de vreo chestie, nu înseamnă că flirtează.
Sau consideri că o fată care e într-o relație, nu mai are voie să comunice absolut deloc cu un exemplar al sexului opus?

| Hammurabi a răspuns:

Asta ți se pare ție din întrebarea pe care ți-am pus-o?
Că am frustrări interioare pe care le canalizez asupra ta? laughing

Era o întrebare pertinentă fără intenția de a te jigni cu ceva.
Care consideri tu că e granița dintre flirt și socializare?
Nu ești obligat să răspunzi dacă nu vrei. Putem încheia discuția și fără să ajungem să ne înjurăm.

| VoidEternal a răspuns:

Reply-ul tău arțăgos la un răspuns perfect rezonabil și fără nicio tenta de agresivitate sau ironie, da multe indicii despre frustrările tale interioare. Că tot ai adus vorba despre ele.winking

| user0010 a răspuns:

Nu sunt serioase. Iau relația la mișto și tot ele pierd la urmă.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns:

Nimic nu este la mișto. Sunt enorm de conștient de tot ce fac ele și a devenit ceva normal sa aiba câți mai mulț așa se maturizează ele și devin responsabile cu vitori bff Friendzone și prieteni cu benefici mise face scârbă și mai rău.

| dragosnaste a răspuns:

Flirteaza si tu cu baietii!

| Ambersfichi a răspuns:

Nu mi se pare un comportament frumos din partea lor. Atunci când ești intr-o relație trebuie sa ai loialitate pentru partenerul tau.
Fetele care o fac probabil nu iubesc persoana cu adevărat, sunt plictisite de relație, nu au ceea ce doresc in relație respectiva
/AS