| headshot a întrebat:

Salut care ma poate ajuta si pe mine cu o problema.La scoala mine a scoala este o fata de care imi place dar nu sunt sigur ca ei ii place de mine si nu-s cum sa intru cu ea in vorba sau sa ma bage in seama ajutati-ma pls

Răspuns Câştigător
| LloOlLey a răspuns:

Pentru inceput. fa rost de id`ul ei. nr de tel. sau poate aranjezi cu prt care o cunosc si pe ea sa va intalniti mai multi undeva si sa faceti si voi cunostintalaughing. apoi. fii dragut cu ea si fii alaturi de ea. trage`o de limba cu gen: si ce prieten ai? de cine iti mai place?thinking apropie`te de ea ca un prieten. din prieten crede`ma,. poate vei deveni iubitul eismug. succesbig hug
asculta`ma. cam toate fetele vor sa ii testeze pe baieti.winking

6 răspunsuri:
| Andreutza96 a răspuns:

Uof...nu mai fi timid ca nu castigi nimic.Multe dintre noi preferam baietii directiwinking
Baga`te in seama cu ea salut`o, fa rost de id`ul ei de numarul ei afla ce ii place o sa fie foarte impresionata cand o sa vada ca stii atatea despre ea, asa ii demonstrezi ca tie chiar iti place de ea si vrei sa fi cu ea.Eu asa cred:p

Bafta multa!:*

| alexutza_2569 a răspuns:

Pai nu stiu... kerei si uh id-ul de messenger sau nr de tel si intra in amanunte cu ea intreab-o daca are prieten daca a avut vreo data daca ii pari simpatik daca ar vrea sa aiba un iubit.depinde ke gen de fata este. succes.si sper sa te placa si ea bafta

| ManoleAndreeaMaria a răspuns:

Du-te la ea... fa-i ochisori dulci, spune-i "heey!" si "salut" si daca te baga in seama-----spune-i cat de mult o placi. sE VA BUCURA, CREDE-MA

| Cosmina_1622 a răspuns:

FRate e simplu sa te bagi in seama cu o fata pur si simplu cerei temele pe mess du-te in locuri pe care le frecventeaza si ea. nu fii timid.

| headshot explică:

Ok mersi mult dar am aflat ceva naspa nu are netlaughing) dar incerc sa ii fac rost de numarul ei de tel... Oricum ea stie ca mie imi place de ea si cand trec pe langa ea ne uitam unu la altu si nu zicem nimic...

| headshot explică:

Aa da si scuzti greseala ce am facut-o cand am scris mai sus la scoala mine a scoala dar am scris repede si m-am incurcatlaughing