O saruti dupa cateva zile, la inceput va cunoasteti o saptamana sau 2 daca totul e bine relatie serioasa si dupa 3 luni sex. In 3 luni are timp sa te vada cum esti si tu pe ea daca vrea mai repede mai bine dar daca se precipita in cateva zile la pat grija pentru ca poate sa fie strengarita si sa umble cu altii.
DEpinde de atractia care exista intre cele doua persoane. Totul vine de la sine mai devreme ori mai tarziu!
La felul cum spui tu parca ai vrea sa scrii o piesa de teatru de prin anii 60" )
Acum suntem in epoca vietezei Daca nu. saruti si. asa. tu. ti o. asa. altul. intelegi? )
Toate la timpu lor, nu exista limita de timp. dupa parerea mea nu exista reguli pentru a avea o relatie, fa ce-ti dicteaza inima, da ia si creieru cu tine
Buna! nu stiu cati ani ai,insa ar trebui sa stii ca sunt unele chestii care vin de la sine,cum ar fi dragostea. Sa intretii o relatie nu e chiar asa usor cum pare. O relatie necesita timp,respect,comunicare, sinceritate, dragoste si multa daruire. Mi se pare o prostie sa ii propui sa faceti sex, asta vine de la sine. In ce mod sa o saruti? cum si unde vrei tu, numai fa-o sa innebuneasca de placere..si sunt sigura ca ea o sa iti propuna sa faceti sex!
Adi_David_2001 întreabă: