anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cat timp dureaza un avort? Este obligatoriu sa raman peste noapte la clinica? Dupa cat timp imi revin macar sa merg pe picioarele mele acasa, dupa 2 zile cum ma simt, este suportabila durerea? Pot sa iau vreo pastila dupa ca sa imi mai alin durerea, cum ar fi Nurofen? Astept raspuns, plz!

Răspuns Câştigător
Alte răspunsuri
35 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o intrebare daca poate cineva sa-mi raspunda.crying. Am facut un avort acum 3 saptamanicrying. imi pare ft rau...sad. dupa cat timp te poti culca cu barbatu dupa un avort? mss ast rasp...:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Avortul dureaza doar 1 ora sau poate si mai putit eu am facut un avort prin aspirare, l-am facut la un cabinet particular, dupa o jumatate de ora de la avort am mers pe picioarele melee.nu m-a durut asa tare si a doua zii chiar am putut sa ma ridic din pat.sad:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aaaaaafsffgdsgffg zsdf gzfb rzgfhghxf rfgtfdgfhg dfgzdfffffgf////.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dureaza vreo 10 min iar dupa ceva timp poti pleca acasa, daca alegi sa faci avort sa faci c anestezie locala ca e mai bine pentru tine, daca faci generala o sa. ti fie mult mai rau... o sa. ti de. a doctorul tratament stai lin...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dureaza maxim 5 minute... acolo, atunci nu vei simti nimic, durerea vine dupa, in suflet mai ales...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce judecati greshit se poate intampla oricui poate chiar din intamplare sau din neatentie. i se poate intampla oricui! si poate nici varsta nu-i ok pentru a avea un copil!