| xxxname a întrebat:

Ce are in vedere o fata atunci cind o intreb daca ma iubeste, si ea ar raspunde,, poate ca da,, sau,, nu stiu, da,, dar ea sa se fi deja intilnit cu mine? [Raspuns de la fete]

Răspuns Câştigător
| astridwhite a răspuns:

Daca iti ocoleste raspunsul ar putea:
1. sa nu vrea mai mult de la tine decat.intalniri simple sau ce ai spus tu ( Ori sunteti doar amici)
2. sa mai insisti, pentru ca nu vrea sa se lase usor.
Cu toate ca, sincera sa fiu, eu nu as raspunde unui baiat care ma intreaba "ma iubesti?". DE CE nu ii spui tu ca o iubesti, si vezi atunci ce iti raspunde? Asta doar in cazul in care chiar simti ceva pentru ea.

5 răspunsuri:
| Buttercup30 a răspuns:

Nu e sigrua de sentimentele ei. Te place, tine la tine dar nu stie daca te iubeste inca.

| smile a răspuns:

Buna! Poate ii este teama sa recunoasca crezand ca tu o vei dezamagi sau chiar ca iti vei bate joc de ea.Eu am trecut prin asa ceva si de teama nu stiam ce sa fac sa recunosc sau nu.Nu stiam de ce acel baiat ma intreba asta si daca vrea sa rada de mine pe acest subiect.

| lesslonleygirl a răspuns:

Inseamna (pentru mine) ca fata respectiva este timida. si nu are curaj sau ink nu este pregatita pentru "marea zi".rolling on the floorrolling on the floor Dar ca sigur te place... nu iti fa griji! Tu intreaba-te doar ce se va intampla cand veti fi impreuna
Succes!

| xxxname explică:

Rolling on the floor Noi deja am fost impreuna, sine-am despartit, si peste o bucata de vreme si ea m-a intrebat daca mai putem fi impreuna, si eu i-am spus DA din toata inima, dar ea ea parca statea pe cinduri, si m-i-a spus,, poate ca da,, sau,, nu stiu, da,,

| Ali55 a răspuns:

Poi eu cred ca da, daca nu te-ar fi iubit atunci spunea pur si simplu nu.