Buna, nu imi plac persoanele care reproseaza ca au facut, ca au dat si scoate ochii celui caruita i-a dat, daca ai faacut cinste, nu trebuie sa bati apropo-ul care tu ai dat si el/ea nu, mi se pare aiurea.
Acei oameni chiar ei sunt niste zgarciti si frustrati.
Nu vad ce importanta ar avea aceste lucruri. Relatia a luat sfarsit si fiecare merge pe drumul sau. Nu mi-ar pasa. Eu as sti relatia si asta ar conta. Mereu e mai bine ca partenerul sa iti spuna unde ai gresit pentru a sti pe viitor insa in astfel de situatii e ceva absurd. E pur si simplu frustrarea care vorbeste din el.
Ca n-au ce face ei n-au fost in stare sa aprecieze gestul si au uitat repede ce partenerul a facut pentru el. Parerea mea e ca vrea sa raneasca sa iasa el/ea "curat" si partenerul sa fie "vinovat" desi nu e. Sa creada ca el/ea s-a comportat exemplar si nu el/ea a gresit. Pacat ca mai sunt unii oameni asa. N-as suporta sa mi se zica asa, dar n-as baga de seama pentru ca inauntru meu stiu ce am oferit, ce am facut si nu-mi trebuie parerea lui/ei sa-mi zica ca "n-am" facut. Nu stiu sigur daca s-a inteles ce am vrut sa spun. Sper ca am ajutat intr-un fel.
p. S - Nu baga de seama fii constient/a ( nu stiu sigur daca esti fata sau baiat ) de ce ai facut si fi mandru/a ca ai facut ce ai putut chiar daca persoana de langa n-a fost recunoscatoare pentru faptele tale si vrea doar sa te raneasca.
SerenaSmiley întreabă:
anonim_4396 întreabă:
George0197 întreabă: